Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6129
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКошель, Олена Юріївна-
dc.contributor.authorКондрашина, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorТрофімов, Дмитро Олександрович-
dc.contributor.authorКошель, Елена Юрьевна-
dc.contributor.authorКондрашина, Лидия Анатольевна-
dc.contributor.authorБидюк, Дмитрий Олегович-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorТрофимов, Дмитрий Александрович-
dc.contributor.authorKoshel, Olena Yuriivna-
dc.contributor.authorKondrashin, Lydia Anatolievna-
dc.contributor.authorBidyuk, Dmitry Olegovich-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.contributor.authorTrofimov, Dmitry Aleksandrovich-
dc.date.accessioned2018-08-21T10:54:33Z-
dc.date.available2018-08-21T10:54:33Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationАналітичне обґрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, Л. А. Кондрашина, Д. О. Бідюк [та ін.] // Праці ТДАТУ. – 2018. – Вип. 18, Т. 1. – С. 159-166.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6129-
dc.descriptionThe article examines the state and prospects of the development of the domestic confectionery market, provides a general description of thermostable fillings, analyzes of research on the production of thermostable fillings, including milk-based, developed the technology of thermostable milk-based filling using gelatin.uk_UK
dc.description.abstractВ статті розглянуто стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку кондитерських виробів, надано загальну характеристику термостабільним начинкам, проведено аналіз досліджень щодо виробництва термостабільних начинок, у тому числі молоковмісних, розроблено моделі технології термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину. В статье рассмотрены состояние и перспективы развития отечественного рынка кондитерских изделий, предоставлено общую характеристику термостабильным начинка, проведен анализ исследований по производству термостабильных начинок, в том числе молокосодержащих, разработаны модели технологии термостабильной молокосодержащей начинки с использованием желатина.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectтермостабільна молоковмісна начинкаuk_UK
dc.subjectжелатинuk_UK
dc.subjectчорний ящикuk_UK
dc.subjectтермостабильная молокосодержащая начинкаuk_UK
dc.subjectжелатинuk_UK
dc.subjectчерный ящикuk_UK
dc.subjectthermostable milk stuffinguk_UK
dc.subjectgelatinuk_UK
dc.subjectblack boxuk_UK
dc.titleАналітичне обгрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатинуuk_UK
dc.title.alternativeАналитическое обоснование и разработка моделей технологии термостойкой молокосодержащей начинки с использованием желатинаuk_UK
dc.title.alternativeAnalytical substantiation and development of models of thermo-resistant milk-containing starming technology using gelatineuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.PDF491,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.