Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6129
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кошель, Олена Юріївна | - |
dc.contributor.author | Кондрашина, Лідія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Трофімов, Дмитро Олександрович | - |
dc.contributor.author | Кошель, Елена Юрьевна | - |
dc.contributor.author | Кондрашина, Лидия Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Дмитрий Олегович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Трофимов, Дмитрий Александрович | - |
dc.contributor.author | Koshel, Olena Yuriivna | - |
dc.contributor.author | Kondrashin, Lydia Anatolievna | - |
dc.contributor.author | Bidyuk, Dmitry Olegovich | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.contributor.author | Trofimov, Dmitry Aleksandrovich | - |
dc.date.accessioned | 2018-08-21T10:54:33Z | - |
dc.date.available | 2018-08-21T10:54:33Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Аналітичне обґрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, Л. А. Кондрашина, Д. О. Бідюк [та ін.] // Праці ТДАТУ. – 2018. – Вип. 18, Т. 1. – С. 159-166. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6129 | - |
dc.description | The article examines the state and prospects of the development of the domestic confectionery market, provides a general description of thermostable fillings, analyzes of research on the production of thermostable fillings, including milk-based, developed the technology of thermostable milk-based filling using gelatin. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статті розглянуто стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку кондитерських виробів, надано загальну характеристику термостабільним начинкам, проведено аналіз досліджень щодо виробництва термостабільних начинок, у тому числі молоковмісних, розроблено моделі технології термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину. В статье рассмотрены состояние и перспективы развития отечественного рынка кондитерских изделий, предоставлено общую характеристику термостабильным начинка, проведен анализ исследований по производству термостабильных начинок, в том числе молокосодержащих, разработаны модели технологии термостабильной молокосодержащей начинки с использованием желатина. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | термостабільна молоковмісна начинка | uk_UK |
dc.subject | желатин | uk_UK |
dc.subject | чорний ящик | uk_UK |
dc.subject | термостабильная молокосодержащая начинка | uk_UK |
dc.subject | желатин | uk_UK |
dc.subject | черный ящик | uk_UK |
dc.subject | thermostable milk stuffing | uk_UK |
dc.subject | gelatin | uk_UK |
dc.subject | black box | uk_UK |
dc.title | Аналітичне обгрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину | uk_UK |
dc.title.alternative | Аналитическое обоснование и разработка моделей технологии термостойкой молокосодержащей начинки с использованием желатина | uk_UK |
dc.title.alternative | Analytical substantiation and development of models of thermo-resistant milk-containing starming technology using gelatine | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.PDF | 491,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.