Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6129
Назва: | Аналітичне обгрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину |
Інші назви: | Аналитическое обоснование и разработка моделей технологии термостойкой молокосодержащей начинки с использованием желатина Analytical substantiation and development of models of thermo-resistant milk-containing starming technology using gelatine |
Автори: | Кошель, Олена Юріївна Кондрашина, Лідія Анатоліївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Федір Всеволодович Трофімов, Дмитро Олександрович Кошель, Елена Юрьевна Кондрашина, Лидия Анатольевна Бидюк, Дмитрий Олегович Перцевой, Федор Всеволодович Трофимов, Дмитрий Александрович Koshel, Olena Yuriivna Kondrashin, Lydia Anatolievna Bidyuk, Dmitry Olegovich Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich Trofimov, Dmitry Aleksandrovich |
Ключові слова: | термостабільна молоковмісна начинка желатин чорний ящик термостабильная молокосодержащая начинка желатин черный ящик thermostable milk stuffing gelatin black box |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Аналітичне обґрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, Л. А. Кондрашина, Д. О. Бідюк [та ін.] // Праці ТДАТУ. – 2018. – Вип. 18, Т. 1. – С. 159-166. |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглянуто стан та перспективи розвитку вітчизняного ринку кондитерських виробів, надано загальну характеристику термостабільним начинкам, проведено аналіз досліджень щодо виробництва термостабільних начинок, у тому числі молоковмісних, розроблено моделі технології термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину. В статье рассмотрены состояние и перспективы развития отечественного рынка кондитерских изделий, предоставлено общую характеристику термостабильным начинка, проведен анализ исследований по производству термостабильных начинок, в том числе молокосодержащих, разработаны модели технологии термостабильной молокосодержащей начинки с использованием желатина. |
Опис: | The article examines the state and prospects of the development of the domestic confectionery market, provides a general description of thermostable fillings, analyzes of research on the production of thermostable fillings, including milk-based, developed the technology of thermostable milk-based filling using gelatin. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6129 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.PDF | 491,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.