Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6132
Назва: Аналітичне обгрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок
Інші назви: Аналитическое обоснование и выбор бинарной комбинации полисахаридов для термостойких молокосодержащих начинок
Analytical substantiation and choice of binary combination of polysaccharides for thermostenic milk-containing guardians
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Кошель, Олена Юріївна
Перцевой, Федор Всеволодович
Бидюк, Дмитрий Олегович
Кошель, Елена Юрьевна
Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
Bidyuk, Dmitry Olegovich
Koshel, Olena Yuriivna
Ключові слова: камідь ксантану
камідь тари
камідь конжаку
камедь ксанатана
камедь тары
камедь конжака
xanthan gum
tara gum
konjac gum
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Перцевой Ф. В Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок [Електронний ресурс] / Ф. В Перцевой, Д. О. Бідюк, О. Ю. Кошель // Вісник Харківського державного університету харчування та торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2018. – в друці
Короткий огляд (реферат): В статті проведено аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок. Складено технологічні вимоги до гелів на основі бінарних комбінацій полісахаридів, які заплановано використовувати у складі начинок. Наведено узагальнені дані щодо раціональних параметрів отримання композиційних сумішей полісахаридів із синергетичними властивостями, які використовуються для регулювання структурно-механічних властивостей харчових систем. В статье проведено аналитическое обоснование и выбор бинарной комбинаций полисахаридов для термостойких молокосодержащих начинок. Составлены технологические требования к гелям на основе бинарных комбинаций полисахаридов, которые планируется использовать в составе начинок. Приведены обобщенные данные по рациональным параметрам получения композиционных смесей полисахаридов с синергетическими свойствами, которые используются для регулирования структурно-механических свойств пищевых систем.
Опис: Thermostable milk-filled fillings are currently in demand in the bakery and confectionery industry. They are put forward by the high requirements of the technological and economic plan both from manufacturers and consumers. The composition of thermostable milk-stuffed fillings includes binary combinations of polysaccharides that have the ability to form heat-resistant gels and allow them to change their rheological characteristics to a large extent. This is due to the possibility of rational use of a mixture of polysaccharides, regulation of structural and mechanical, functional and technological indicators of fillings, ensuring their high organoleptic characteristics.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6132
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.PDF521,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.