Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6148
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрижська, Т. А.-
dc.contributor.authorКрижская, Т. А.-
dc.contributor.authorKrуzhska, T. A.-
dc.date.accessioned2018-08-23T08:33:28Z-
dc.date.available2018-08-23T08:33:28Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКрижська Т. А. Процес соління – запорука безпеки м'ясопродуктів [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська // Х Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених і студентів з міжнародною участю "Проблеми формування здорового способу життя у молоді", (м. Одеса, 29 вересня - 1 жовтня 2017 р.) / Міністерство освіти і науки України. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 159.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6148-
dc.descriptionThe material presented in the paper indicates that the salting process is the key and the first barrier stage in the process of production of meat products, which prevents the spoilage of raw materials and finished products. Thus, it was reasonably established that the addition of salt in an amount of 5% with a salting time of 12 hours ensures a guaranteed quality of the product.uk_UK
dc.description.abstractВикладений у роботі матеріал свідчать, що процес соління є ключовим та першим бар'єрним етапом у процесі виробництва м'ясних продуктів. що запобігає псуванню сировини і готових продуктів. Таким чином, обґрунтовано та встановлено, що додавання солі у кількості 5% з тривалістю соління - 12 годин, забезпечує гарантовану якість продукту. Изложенный в работе материал свидетельствуют, что процесс посола является ключевым и первым барьерным этапом в процессе производства мясных продуктов, который предотвращает порчу сырья и готовых продуктов. Таким образом, обоснованно и установлено, что добавление соли в количестве 5% с продолжительностью посола – 12 часов, обеспечивает гарантированное качество продукта.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherОНАХТuk_UK
dc.subjectсолінняuk_UK
dc.subjectм'ясо птиціuk_UK
dc.subjectбезпекаuk_UK
dc.subjectпосолuk_UK
dc.subjectмясо птицыuk_UK
dc.subjectбезопасностьuk_UK
dc.subjectsaltinguk_UK
dc.subjectpoultry meatuk_UK
dc.subjectsafetyuk_UK
dc.titleПроцес соління – запорука безпеки м'ясопродуктівuk_UK
dc.title.alternativeПроцесс посола – залог безопасности мясопродуктовuk_UK
dc.title.alternativeThe salting process is the guarantee of the safety of meat productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крижська Т.А. Одеса.pdf130,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.