Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6148
Назва: Процес соління – запорука безпеки м'ясопродуктів
Інші назви: Процесс посола – залог безопасности мясопродуктов
The salting process is the guarantee of the safety of meat products
Автори: Крижська, Т. А.
Крижская, Т. А.
Krуzhska, T. A.
Ключові слова: соління
м'ясо птиці
безпека
посол
мясо птицы
безопасность
salting
poultry meat
safety
Дата публікації: 2017
Видавництво: ОНАХТ
Бібліографічний опис: Крижська Т. А. Процес соління – запорука безпеки м'ясопродуктів [Електронний ресурс] / Т. А. Крижська // Х Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених і студентів з міжнародною участю "Проблеми формування здорового способу життя у молоді", (м. Одеса, 29 вересня - 1 жовтня 2017 р.) / Міністерство освіти і науки України. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 159.
Короткий огляд (реферат): Викладений у роботі матеріал свідчать, що процес соління є ключовим та першим бар'єрним етапом у процесі виробництва м'ясних продуктів. що запобігає псуванню сировини і готових продуктів. Таким чином, обґрунтовано та встановлено, що додавання солі у кількості 5% з тривалістю соління - 12 годин, забезпечує гарантовану якість продукту. Изложенный в работе материал свидетельствуют, что процесс посола является ключевым и первым барьерным этапом в процессе производства мясных продуктов, который предотвращает порчу сырья и готовых продуктов. Таким образом, обоснованно и установлено, что добавление соли в количестве 5% с продолжительностью посола – 12 часов, обеспечивает гарантированное качество продукта.
Опис: The material presented in the paper indicates that the salting process is the key and the first barrier stage in the process of production of meat products, which prevents the spoilage of raw materials and finished products. Thus, it was reasonably established that the addition of salt in an amount of 5% with a salting time of 12 hours ensures a guaranteed quality of the product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6148
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крижська Т.А. Одеса.pdf130,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.