Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6770
Назва: | Аспекти організації підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти |
Інші назви: | Аспекты организации подготовки специалистов по дуальной форме получения образования Aspects of training organization for specialists using the dual education system |
Автори: | Габенко, Ірина Миколаївна Габенко, Ирина Николаевна Habenko, Iryna |
Ключові слова: | дуальна форма здобуття освіти вища освіта компетентності дуальная форма получения образования высшее образование компетентности dual system of education higher education competences |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ПУ «Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій» |
Бібліографічний опис: | Габенко І. М. Аспекти організації підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти [Електронний ресурс] / І. М. Габенко // Інноваційна педагогіка. – Одеса : ПУ «Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій», 2019. - Вип. 11. - Т.1. - С. 104-107. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто основні аспекти організації підготовки бакалаврів харчових технологій Сумського національного аграрного університету. Досліджено погляди щодо ефективності використання дуальної форми навчання в порівнянні з традиційною освітою. Наведена модель використання елементів дуальної форми в навчальному процесі підготовки фахівців зі спеціальності «Харчові технології» факультету харчових технологій. Обґрунтована доцільність впровадження елементів дуальної форми навчання в закладах вищої освіти. В статье рассмотрены основные аспекты организации подготовки бакалавров пищевых технологий в Сумском национальном аграрном университете. Исследованы взгляды относительно эффективности использования дуальной формы образования по сравнению с традиционным образованием. Приведена модель использования элементов дуальной формы в учебном процессе подготовки специалистов по специальности «Пищевые технологии» факультета пищевых технологий. Обоснована целесообразность внедрения элементов дуальной формы обучения в учреждениях высшего образования. |
Опис: | The article studies the main aspects of training for bachelor’s degree students, studying food technologies in Sumy National Agrarian University using the dual education system elements. The effectiveness of dual education system elements in comparison with traditional education system has been studied. The advantages of dual education system have been studied. The model for dual education system elements use in the process of education for the specialists in food technology has been given. The expediency for dual education system elements introduction has been substantiated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6770 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Габенко І. М. Аспекти організації.pdf | 198,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.