Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6877
Назва: Особливості проведення оцінки конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств
Інші назви: Особенности проведения оценки конкурентоспособности продукции сельскохозяйственных предприятий
Features of assessment of competitiveness of agricultural enterprises production
Автори: Шумкова, Олена Володимирівна
Бондарєв, Владислав Олександрович
Шумкова, Елена Владимировна
Бондарев, Владислав Александрович
Shumkova, Olena Volodymyrivna
Bondarev, Vladislav Alexandrovich
Ключові слова: конкуренція
конкурентоспроможність
сільськогосподарське підприємство
конкуренция
конкурентоспособность
сельскохозяйственное предприятие
competition
competitiveness
agricultural enterprise
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Шумкова О. В. Особливості проведення оцінки конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств [Електронний ресурс] / О. В. Шумкова, В. О. Бондарєв // Інфраструктура ринку. - 2018. - №23. – С.178–183. - Режим доступу : http://www.market-infr.od.ua/uk/23-2018 - Заголовок з екрану
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено питання оцінки конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств. Авторами визначено, що на сьогодні не існує єдиного алгоритму оцінки конкурентоспроможності. Констатовано, що для оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції використовують їх якісні та кількісні характеристики. При проведенні оцінки конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств найчастіше використовується метод порівняльної оцінки конкурентоспроможності продукції. У статті проведено оцінку конкурентних переваг озимої пшениці сільськогосподарських підприємств-конкурентів. В статье исследованы вопросы оценки конкурентоспособности продукции сельскохозяйственных предприятий. Авторами установлено, что на сегодняшний день не существует единого алгоритма оценки конкурентоспособности. Констатировано, что для оценки конкурентоспособности сельскохозяйственной продукции используют их качественные и количественные характеристики. При проведении оценки конкурентоспособности продукции сельскохозяйственных предприятий чаще всего используется метод сравнительной оценки конкурентоспособности продукции. В статье проведена оценка конкурентных преимуществ озимой пшеницы сельскохозяйственных предприятий-конкурентов.
Опис: In the article the authors examine the question of assessing the competitiveness of agricultural enterprises. The authors state that today there is no single algorithm for assessing competitiveness. It was stated that qualitative and quantitative characteristics are used to assess the competitiveness of agricultural products. The method of comparative assessment of the competitiveness of products is most frequently used for conducting an assessment of the competitiveness of agricultural products. The article assesses the competitive advantages of winter wheat of agricultural enterprises-competitors.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6877
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ШумковаО.В. Особливості.pdf187,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.