Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7065
Назва: Дослідження автолітичних процесів в м'ясі свиней різних вагових категорій
Інші назви: Исследование автолитических процессов в мясе свиней различных весовых категорий
Study autolytic processes in meat pigs various weight categories
Автори: Цигура, Вікторія Вікторівна
Цигура, Виктория Викторовна
Tsyhura, Viktоriia
Ключові слова: свинина
м'ясо
рН
свинина
мясо
рН
pork
meat
рН
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Цигура В. В. Дослідження автолітичних процесів в м'ясі свиней різних вагових категорій [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Матеріали ІI Міжнародної конференції студентів та аспірантів «Сучасні технології харчових виробництв». – Харків, 2018. - C. 132-135.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню рН свинини різних вагових категорій та визначення ходу автолітичних процесів. Работа посвящена исследованию рН свинины различных весовых категорий и определения хода автолитические процессов.
Опис: The work is devoted to the study of pH of pork of various weight categories and determination of the course of autolytic processes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7065
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf341,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.