Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7065
Назва: | Дослідження автолітичних процесів в м'ясі свиней різних вагових категорій |
Інші назви: | Исследование автолитических процессов в мясе свиней различных весовых категорий Study autolytic processes in meat pigs various weight categories |
Автори: | Цигура, Вікторія Вікторівна Цигура, Виктория Викторовна Tsyhura, Viktоriia |
Ключові слова: | свинина м'ясо рН свинина мясо рН pork meat рН |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Цигура В. В. Дослідження автолітичних процесів в м'ясі свиней різних вагових категорій [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Матеріали ІI Міжнародної конференції студентів та аспірантів «Сучасні технології харчових виробництв». – Харків, 2018. - C. 132-135. |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена дослідженню рН свинини різних вагових категорій та визначення ходу автолітичних процесів. Работа посвящена исследованию рН свинины различных весовых категорий и определения хода автолитические процессов. |
Опис: | The work is devoted to the study of pH of pork of various weight categories and determination of the course of autolytic processes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7065 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 341,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.