Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7198
Назва: Дослідження фізико-хімічних та органолептичних показників твердих сирів під час зберігання
Інші назви: Исследование физико-химических и органолептических показателей твердых сыров при хранении
Investigation of physicochemical and organoleptic characteristics of hard cheeses during storage
Автори: Машкін, Микола Іванович
Машкин, Николай Иванович
Mashkyn, Nikolai Ivanovich
Ключові слова: твердий сир
фізичні показники
органолептичні показники
твердый сыр
физические показатели
органолептические показатели
hard cheese
physical indicators
organoleptic characteristics
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Машкін М. І. Дослідження фізико-хімічних показників сирів під час зберігання [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Збірник тез за матеріалами 24-ої Міжнародної науково-практичної конференції, (10-15 вересня 2018 р.). – Суми-Одеса, 2018. - Ч. І. - С. 62-63.
Короткий огляд (реферат): У даній роботі було вивчення змін фізико-хімічних показників та органолептичних властивостей сиру при зберіганні в холодильних камерах в промислових умовах при температурі 10, 3 і -3°С. В данной работе было изучение изменений физико-химических показателей и органолептических свойств сыра при хранении в холодильных камерах в промышленных условиях при температуре 10, 3 и -3 ° С.
Опис: In the given work was a study of changes in physical and chemical parameters and organoleptic properties of cheese when stored in refrigerated chambers in industrial conditions at a temperature of 10, 3 and -3 ° C.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7198
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РЕПОЗТеза одеса 2018 -2.pdf317,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.