Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7198
Назва: | Дослідження фізико-хімічних та органолептичних показників твердих сирів під час зберігання |
Інші назви: | Исследование физико-химических и органолептических показателей твердых сыров при хранении Investigation of physicochemical and organoleptic characteristics of hard cheeses during storage |
Автори: | Машкін, Микола Іванович Машкин, Николай Иванович Mashkyn, Nikolai Ivanovich |
Ключові слова: | твердий сир фізичні показники органолептичні показники твердый сыр физические показатели органолептические показатели hard cheese physical indicators organoleptic characteristics |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Машкін М. І. Дослідження фізико-хімічних показників сирів під час зберігання [Електронний ресурс] / М. І. Машкін // Збірник тез за матеріалами 24-ої Міжнародної науково-практичної конференції, (10-15 вересня 2018 р.). – Суми-Одеса, 2018. - Ч. І. - С. 62-63. |
Короткий огляд (реферат): | У даній роботі було вивчення змін фізико-хімічних показників та органолептичних властивостей сиру при зберіганні в холодильних камерах в промислових умовах при температурі 10, 3 і -3°С. В данной работе было изучение изменений физико-химических показателей и органолептических свойств сыра при хранении в холодильных камерах в промышленных условиях при температуре 10, 3 и -3 ° С. |
Опис: | In the given work was a study of changes in physical and chemical parameters and organoleptic properties of cheese when stored in refrigerated chambers in industrial conditions at a temperature of 10, 3 and -3 ° C. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7198 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РЕПОЗТеза одеса 2018 -2.pdf | 317,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.