Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7285
Назва: | Використання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбас |
Інші назви: | Использование белкового стабилизатора из подкопченной свиной шкуры в технологии вареной колбасы The use of protein stabilizer with smoked pig skin in boiled sausage technology |
Автори: | Цигура, Вікторія Вікторівна Крижська, Тетяна Анатоліївна Єршов, Олександр Вадимович Цигура, Виктория Викторовна Крижськая, Татьяна Анатольевна Ершов, Александр Вадимович Tsyhura, Viktоriia Kryzhska, Tatyana Ershov, Alexander |
Ключові слова: | білковий стабілізатор ковбасні вироби белковый стабилизатор колбасные изделия protein stabilizer sausage |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Крок |
Бібліографічний опис: | Цигура В. В. Використання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбас [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Т. А. Крижська, О. В. Єршов // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., (м. Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль : Крок, 2019. - С.107-109 |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена дослідженню використання в м’ясній промисловості білкового стабілізатора з підкопченої свинячої шкіри. Работа посвящена исследованию использования в мясной промышленности белкового стабилизатора с подкопченной свиной шкуры. |
Опис: | The paper is devoted to the study of the use of a protein stabilizer from the smoked pig skin in the meat industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7285 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цигура В. В. Використання білкового стабілізатора.pdf | 292,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.