Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7285
Назва: Використання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбас
Інші назви: Использование белкового стабилизатора из подкопченной свиной шкуры в технологии вареной колбасы
The use of protein stabilizer with smoked pig skin in boiled sausage technology
Автори: Цигура, Вікторія Вікторівна
Крижська, Тетяна Анатоліївна
Єршов, Олександр Вадимович
Цигура, Виктория Викторовна
Крижськая, Татьяна Анатольевна
Ершов, Александр Вадимович
Tsyhura, Viktоriia
Kryzhska, Tatyana
Ershov, Alexander
Ключові слова: білковий стабілізатор
ковбасні вироби
белковый стабилизатор
колбасные изделия
protein stabilizer
sausage
Дата публікації: 2019
Видавництво: Крок
Бібліографічний опис: Цигура В. В. Використання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбас [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Т. А. Крижська, О. В. Єршов // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., (м. Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль : Крок, 2019. - С.107-109
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню використання в м’ясній промисловості білкового стабілізатора з підкопченої свинячої шкіри. Работа посвящена исследованию использования в мясной промышленности белкового стабилизатора с подкопченной свиной шкуры.
Опис: The paper is devoted to the study of the use of a protein stabilizer from the smoked pig skin in the meat industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7285
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цигура В. В. Використання білкового стабілізатора.pdf292,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.