Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7521
Назва: | Study of the influence of savinase®evity 16l enzyme on biofilms formation of staphylococcus aureus on stainless steel with different roughness |
Інші назви: | Дослідження впливу ензиму savinase®evity 16l на формування біофілми staphylococcus aureus на нержавецьку сталі з різними ручності Исследование влияния фермента savinase® evity 16l на формирование биопленок staphylococcus aureus на нержавеющей стали с различной жесткостью |
Автори: | Kukhtyn, Mykola Kravcheniuk, Khrystyna Beyko, Ludmila Horiuk, Yulia Skliar, Oleksandr Kernychny, Serhii Кухтин, Микола Кравченюк, Христина Бейко, Людмила Горюк, Юлія Скляр, Олександр Керничний, Сергій Кухтын, Николай Кравченюк, Кристина Бейко, Людмила Хорюк, Юлия Скляр, Александр Керничный, Сергей |
Ключові слова: | mikroorganizm dairy zaloza desinfektsіya мікроорганізми молочна залоза дезінфекція микроорганизмы молочная железа дезинфекция |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Study of the influence of savinase®evity16l enzyme on biofilms formation of staphylococcus aureus on stainless steel with different roughness [Electronic resource] / Mykola Kukhtyn, Khrystyna Kravcheniuk, Ludmila Beyko [and athers] // Eureka : Life Sciences, 2019. - Vol 2. - Р. 26-32 |
Короткий огляд (реферат): | Microbial Аlms formation on the dairy equipment creates a serious problem, because they are difАcult to eliminate by washing and disinfecting means that results in contaminating dairy products by microorganisms. The aim of the work was to study the in density of bioАlms decreased in 2,3–2,1 times (р≤0,05), comparing with a condition before processing, and they were characterized as ones of the middle density. Утворення молочної залози на молочному обладнанні створює серйозну проблему, тому що вони усуваються засобами миття та дезінфекції, що призводить до забруднення молочних продуктів мікроорганізмами. Метою роботи було вивчення щільності біоамм, зменшеного в 2,3–2,1 рази (р≤0,05), порівняно з умовою перед обробкою, і вони були охарактеризовані як середні. |
Опис: | Образование микроорганизмов на молочном оборудовании создает серьезную проблему, поскольку их трудно устранить с помощью моющих и дезинфицирующих средств, что приводит к загрязнению молочных продуктов микроорганизмами. Целью работы было изучение плотности биоплодов, уменьшенных в 2,3–2,1 раза (р≤0,05), по сравнению с условием до обработки, и они были охарактеризованы как средние по плотности. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7521 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Study of the influence.pdf | 901,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.