Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7954
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПальчик, Анастасія Андріївна-
dc.contributor.authorМельник, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorПальчик, Анастасия Андреевна-
dc.contributor.authorМельник, Оксана Юрьевна-
dc.contributor.authorPalchyk, Anastasiya Andriyivna-
dc.contributor.authorMelnyk, Oksana Yuriivna-
dc.date.accessioned2020-08-12T06:23:20Z-
dc.date.available2020-08-12T06:23:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПальчик А. А. Удосконалення технології чіпсів з використанням альтернативних видів борошна [Електронний ресурс] / А. А. Пальчик, О. Ю. Мельник // ISCIENCE.IN.UA «Актуальные научные исследования в современном мире» : сборник научных трудов . – Переяслав-Хмельницкий, 2019. – Вып. 11(55), Ч. 2. – С. 122-127.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7954-
dc.descriptionSnack products currently occupy a significant place in the human diet. The paper provides for the use of non-traditional types of flour for the production of snack products of high nutritional value through the use of moderate heat treatment. This snack product is an alternative to chips, as it does not undergo frying operations, but has an attractive appearance and excellent taste.uk_UA
dc.description.abstractСнекова продукція в даний час займає значне місце в раціоні людини. В роботі передбачене використання нетрадиційних видів борошна для виробництва снекової продукції підвищеної харчової цінності шляхом застосування помірних режимів термообробки. Дана снекова продукція є альтернативою чіпсам, оскільки не проходить операції обсмажування, однак має привабливий вигляд і чудовий смак. Снековая продукция в настоящее время занимает значительное место в рационе человека. В работе предусмотрено использование нетрадиционных видов муки для производства снековой продукции повышенной пищевой ценности путем применения умеренных режимов термообработки. Данная снековая продукция является альтернативой чипсам, поскольку не проходит операции обжаривания, но имеет привлекательный вид и замечательный вкус.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectчіпсиuk_UA
dc.subjectспельтаuk_UA
dc.subjectнутuk_UA
dc.subjectчипсыuk_UA
dc.subjectспельтаuk_UA
dc.subjectнутuk_UA
dc.subjectchipsuk_UA
dc.subjectspelleduk_UA
dc.subjectchickpeasuk_UA
dc.titleУдосконалення технології чіпсів з використанням альтернативних видів борошнаuk_UA
dc.title.alternativeСовершенствование технологии чипсов с использованием альтернативных видов мукиuk_UA
dc.title.alternativeImproving the technology of chips using alternative types of flouruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пальчик Анастасія Андріївна, Переяслав ч.1 (122-127).pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.