Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7984
Назва: Содержание казеиновых фракций молочного белка коров украинской бурой молочной породи
Інші назви: Вміст казеїнових фракцій молочного білка корів української бурої молочної породи
The content of casein fractions of milk protein of cows Ukrainian brown dairy breed
Автори: Приходько, Николай Федорович
Приходько, Микола Федорович
Prikhodko, N. F.
Ключові слова: казеиновые фракции
технологические свойства
селекция
казеїнові фракції
технологічні властивості
селекція
casein fractions
technological properties
selection
Дата публікації: 2020
Видавництво: Otsuki Press
Бібліографічний опис: Приходько Н. Ф. Содержание казеиновых фракций молочного белка коров украинской бурой молочной породи [Электронный ресурс] / Н. Ф. Приходько // Proceedings of the 1st International Scientific and Practical Conference «Scientific Horizon in the Context of Social Crises», (January 6-8, 2020). – Tokyo : Otsuki Press, 2020. – P. 20-26.
Короткий огляд (реферат): Изложено результаты исследования содержания казеиновых фракций белков молока коров-дочек быков-производителей украинской бурой молочной породы. Определены и предложены для дальнейшего племенного использования в стаде быки-производители, дочки каторых производят молоко с наиболее оптимальним содержанием технологически важных фракций для сыропроизводства. Викладено результати дослідження вмісту казеїнових фракцій білків молока корів-дочок бугаїв-плідників української бурої молочної породи. Визначено та запропоновано для подальшого племінного використання в стаді бугаїв-плідників, дочки яких продукують молоко з найбільш оптимальним вмістом технологічно важливих фракцій для сировиробництва.
Опис: The results of a study of the content of casein fractions of milk proteins of dairy cows of bulls-producers of Ukrainian brown dairy breed are presented. The bulls have been identified and proposed for further breeding in the herd, whose daughters produce milk with the most optimal content of technologically important fractions for cheese production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7984
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf234,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.