Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8173
Назва: Аналіз способів виробництва м’яких сирів з відновленого молока
Інші назви: Анализ способов производства мягких сыров из восстановленного молока
Analysis of methods of production of soft cheeses from reconstituted milk
Автори: Машкін, Микола Іванович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Машкин, Николай Иванович
Денисенко, Сергей Анатольевич
Маshkn, Mikola Iyanoyich
Denisenko, Serhi Anatolovich
Ключові слова: відновлене молоко
сичужний фермент
м’який сир
восстановленное молоко
сычужный фермент
мягкий сыр
reconstituted milk
rennet
soft cheese
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Машкін М. І. Аналіз способів виробництва м’яких сирів з відновленого молока [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, С. А. Денисенко // Вісник Харківского технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – Сер. «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». – Харків, 2019. – С. 54-55.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто питання, пов'язані з виробництвом м’яких сирів з відновленого незбираного молока. Наведені його основні переваги й недоліки, а також описується технологія, розроблювальна спеціально для виробництва м’якого сиру з відновленого незбираного молока, що враховує його основні особливості. В работе рассмотрены вопросы, связанные с производством м ягких сыров из восстановленного цельного молока. Приведенны его основные преимущества и недостатки, а также описывается технология, разрабатываемая специально для производства мягкого сыра из восстановленного цельного молока, учитывающие его основные особенности.
Опис: The paper considers issues related to the production of cheese from reconstituted whole milk. Its main advantages and disadvantages are given, and the technology developed specifically for the production of soft cheese with reconstituted whole milk, taking into account its main features, is described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8173
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
машкін.pdf397,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.