Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8332
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чженкун, Ц. | - |
dc.contributor.author | Манолі, Т. | - |
dc.contributor.author | Нікітчіна, Т. | - |
dc.contributor.author | Чженкун, Ц. | - |
dc.contributor.author | Маноли, Т. | - |
dc.contributor.author | Никитчина, Т. | - |
dc.contributor.author | Zhenkun, C. | - |
dc.contributor.author | Manoli, T. | - |
dc.contributor.author | Nikitchina, T. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-09T11:45:17Z | - |
dc.date.available | 2020-12-09T11:45:17Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Чженкун Ц. Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів [Електронний ресурс] / Ц. Чженкун, Т. Манолі, Т. Нікітчіна // Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", ( m. Ternopil, 10-11 October 2019 ). - Ternopil, 2019. - Р. 119-120 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8332 | - |
dc.description | The work is devoted to the study of changes in physicochemical parameters of squid muscle tissue in the process of influence of various technological factors. | uk_UA |
dc.description.abstract | Роботу присвячено вивченню змін фізико-хімічних показників м’язової тканини кальмара в процесі впливу різних технологічних факторів. Работа посвящена изучению изменений физико-химических показателей мышечной ткани кальмара в процессе воздействия различных технологических факторов. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | м'язова тканина кальмара | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | технологічні чинники | uk_UA |
dc.subject | мышечная ткань кальмара | uk_UA |
dc.subject | физико-химические показатели | uk_UA |
dc.subject | технологические факторы | uk_UA |
dc.subject | muscle tissue squid | uk_UA |
dc.subject | physico-chemical parameters | uk_UA |
dc.subject | technological factors | uk_UA |
dc.title | Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів | uk_UA |
dc.title.alternative | Обоснование способа размягчения мышечной ткани кальмаров | uk_UA |
dc.title.alternative | Substantiation of the method of softing squid muscle tissue | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чженкун Цуі . Обгрунтування способу.pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.