Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8332
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧженкун, Ц.-
dc.contributor.authorМанолі, Т.-
dc.contributor.authorНікітчіна, Т.-
dc.contributor.authorЧженкун, Ц.-
dc.contributor.authorМаноли, Т.-
dc.contributor.authorНикитчина, Т.-
dc.contributor.authorZhenkun, C.-
dc.contributor.authorManoli, T.-
dc.contributor.authorNikitchina, T.-
dc.date.accessioned2020-12-09T11:45:17Z-
dc.date.available2020-12-09T11:45:17Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЧженкун Ц. Обгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарів [Електронний ресурс] / Ц. Чженкун, Т. Манолі, Т. Нікітчіна // Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", ( m. Ternopil, 10-11 October 2019 ). - Ternopil, 2019. - Р. 119-120uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8332-
dc.descriptionThe work is devoted to the study of changes in physicochemical parameters of squid muscle tissue in the process of influence of various technological factors.uk_UA
dc.description.abstractРоботу присвячено вивченню змін фізико-хімічних показників м’язової тканини кальмара в процесі впливу різних технологічних факторів. Работа посвящена изучению изменений физико-химических показателей мышечной ткани кальмара в процессе воздействия различных технологических факторов.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectм'язова тканина кальмараuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectтехнологічні чинникиuk_UA
dc.subjectмышечная ткань кальмараuk_UA
dc.subjectфизико-химические показателиuk_UA
dc.subjectтехнологические факторыuk_UA
dc.subjectmuscle tissue squiduk_UA
dc.subjectphysico-chemical parametersuk_UA
dc.subjecttechnological factorsuk_UA
dc.titleОбгрунтування способу розм’якшення м'язової тканини кальмарівuk_UA
dc.title.alternativeОбоснование способа размягчения мышечной ткани кальмаровuk_UA
dc.title.alternativeSubstantiation of the method of softing squid muscle tissueuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чженкун Цуі . Обгрунтування способу.pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.