Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8340
Назва: Trends in the manufacture of processed squid products
Інші назви: Дослідження тенденцій виробництва продуктів із кальмарів
Исследование тенденций производства продуктов из кальмаров
Автори: Cui, Z.
Manoli, T.
Nikitchina, T.
Mo, H.
Цуй, З.
Манолі, Т.
Нікітчіна, Т.
Мо, Х.
Цуй, З.
Маноли, Т.
Никитчина, Т.
Мо, Х.
Ключові слова: squid
squid fishing
consumer
кальмар
добування кальмарів
споживач
кальмар
добыча кальмаров
потребитель
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Trends in the manufacture of processed squid products [Electronic resource] / Z. Cui, T. Manoli, T. Nikitchina, H. Mo // Food Science and Technology, 2020. - №14(1). - Режим доступу : //doi.org/10.15673/fst.v14i1.1650 - Заголовок з екрану
Короткий огляд (реферат): The work is devoted to technologies that maximally preserve the native properties of raw materials in the finished product due to the soft modes of technological processes. Роботу присвячено технологіям, що дозволяють максимально зберегти нативні властивості сировини у готовому продукті завдяки м’яким режимам технологічних процесів.
Опис: Работа посвящена технологиям, позволяющим максимально сохранить нативные свойства сырья в готовом продукте благодаря мягким режимам технологических процессов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8340
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Trends in the manufacture.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.