Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8340
Назва: | Trends in the manufacture of processed squid products |
Інші назви: | Дослідження тенденцій виробництва продуктів із кальмарів Исследование тенденций производства продуктов из кальмаров |
Автори: | Cui, Z. Manoli, T. Nikitchina, T. Mo, H. Цуй, З. Манолі, Т. Нікітчіна, Т. Мо, Х. Цуй, З. Маноли, Т. Никитчина, Т. Мо, Х. |
Ключові слова: | squid squid fishing consumer кальмар добування кальмарів споживач кальмар добыча кальмаров потребитель |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Trends in the manufacture of processed squid products [Electronic resource] / Z. Cui, T. Manoli, T. Nikitchina, H. Mo // Food Science and Technology, 2020. - №14(1). - Режим доступу : //doi.org/10.15673/fst.v14i1.1650 - Заголовок з екрану |
Короткий огляд (реферат): | The work is devoted to technologies that maximally preserve the native properties of raw materials in the finished product due to the soft modes of technological processes. Роботу присвячено технологіям, що дозволяють максимально зберегти нативні властивості сировини у готовому продукті завдяки м’яким режимам технологічних процесів. |
Опис: | Работа посвящена технологиям, позволяющим максимально сохранить нативные свойства сырья в готовом продукте благодаря мягким режимам технологических процессов. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8340 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Trends in the manufacture.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.