Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8433| Назва: | Використання натуральних антиоксидантів у технології варено-копчених ковбас |
| Інші назви: | Использование натуральных антиоксидантов в технологии варено-копченых колбас The use of natural antioxidants in the technology of cooked and smoked sausages |
| Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Bozhko, Natalia Vladimirovna Tischenko, Vasyl Ivanovich |
| Ключові слова: | м’ясомісткі варенокопчені ковбаси натуральні антиоксиданти мясосодержащие варенокопченые колбасы натуральные антиоксиданты meat-containing boiled smoked sausages natural antioxidants |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | Oktan Print s.r.o. |
| Бібліографічний опис: | Божко Н.В. Використання натуральних антиоксидантів у технології варено-копчених ковбас [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної наук.- практ. інтернет-конф., ( м. Прага, 2020 р.). – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. - С.12-14.- Режим доступу : //doi.org/10.46489/FAHM-01 - Заголовок з екрану |
| Короткий огляд (реферат): | Метою нашої роботи було дослідити ефективність застосування антиоксидантів натурального походження у варено-копчених м’ясомістких ковбасних виробах. Целью нашей работы было исследовать эффективность применения антиоксидантов натурального происхождения в варено-копченых мясосодержащих колбасных изделиях. |
| Опис: | The aim of our work was to investigate the effectiveness of the use of antioxidants of natural origin in cooked meat-containing sausages. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8433 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Божко Н. В. Використання.pdf | 365,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.