Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8434
Назва: Ефективність екстракту журавлини як натуральної антиокислювальної добавки
Інші назви: Эффективность экстракта клюквы как натуральной антиокислительной добавки
The effectiveness of cranberry extract as a natural antioxidant additive
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Софія Богданівна
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Божко, София Богдановна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Bozhko, Sophiya Bogdanivna
Ключові слова: екстракт журавлини
натуральні антиоксиданти
экстракт клюквы
натуральные антиоксиданты
cranberry extract
natural antioxidants
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Ефективність екстракту журавлини як натуральної антиокислювальної добавки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, С. Б. Божко // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, (Lviv, October 7-9, 2020). - Lviv, 2020. - Р. 28
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було вивчення ефективності використання екстракту журавлини при виготовленні варено-копченої ковбаси із м’ясом сріблястого карася і субпродуктами першої категорії з високим рівнем харчового жиру. Целью работы было изучение эффективности использования экстракта клюквы при изготовлении варено-копченой колбасы с мясом серебристого карася и субпродуктами первой категории с высоким уровнем пищевого жира.
Опис: The aim of the study was to study the effectiveness of cranberry extract in the production of cooked smoked sausage with silver carp meat and by-products of the first category with a high level of dietary fat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8434
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ефективність екстракту журавлини.pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.