Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Агротехнологій та природокористування
Біолого-технологічний
Ветеринарної медицини
Економіки та менеджменту
Промислового та цивільного будівництва
Харчових технологій
Юридичний
Інженерно-технологічний
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 14.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Технологія виробництва сардельок та сосисок та технічне переоснащення ковбасного цеху ТОВ «Ворожба»
Ковпак, Віталій Віталійович
;
Ковпак, Виталий Витальевич
;
Kovpak, Vitaliі
2018
Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»
Максименко, Богдан Миколайович
;
Максименко, Богдан Николаевич
;
Maksimenko, Bogdan
2018
Технологія виробництва варених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»
Пушкар, Володимир Сергійович
;
Пушкарь, Владимир Сергеевич
;
Pushkar, Volodymyr
2018
Технологія виробництва ковбасок для смаження та технічне переоснащення цеху напівфабрикатів на ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»
Кутова, Тетяна Сергіївна
;
Кутовая, Татьяна Сергеевна
;
Kutova, Tetiana
2018
Технологія виробництва варено-копчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху ПО «Сумський виробничий комбінат»
Браженко, Володимир Володимирович
;
Браженко, Владимир Владимирович
;
Brazhenko, Volodymyr
2018
Технологія виробництва напівфабрикатів та технічне переоснащення цеху напівфабрикатів на ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»
Будніцька, Ганна Олександрівна
;
Будницкая, Анна Александровна
;
Budnitskaia, Anna
2018
Технологія виробництва напівкопчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху для ТОВ «Ворожба»
Жаровський, Борис Борисович
;
Жаровський, Борис Борисович
;
Zharovsky, Boris Borisovich
2018
Технологія виробництва напівкопчених ковбас та технічне переоснащення ковбасного цеху на ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»
Планіда, Анастасія В’ячеславівна
;
Планида, Анастасия Вячеславовна
;
Planida, Anastasia
2018
Використання напівфабрикату «Перепілочка» у технології сардельок
Шостак, Артур
;
Шостак, Артур
;
Shostak, Artur
2018
Удосконалення технології паштету з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепела
Гвоздецька, Ольга
;
Гвоздецкая, Ольга
;
Gvozdetska, Olga
Перегляд
Автор
1
Brazhenko, Volodymyr
1
Budnitskaia, Anna
1
Gvozdetska, Olga
1
Kovpak, Vitaliі
1
Kutova, Tetiana
1
Lyashko, Oleg
1
Maksimenko, Bogdan
1
Martynov, Serhii Volodymyrovych
1
Planida, Anastasia
1
Pushkar, Volodymyr
.
далі >
Тема
14
technology
14
технология
8
meat
8
м'ясо
8
мясо
5
sausage
2
semi-fabricate
2
vegetable raw materials
2
варенo-копчена ковбаса
2
варено-капченая колбаса
.
далі >
Has File(s)
14
true