Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9633
Назва: Prospects for processing and use of root vegetable waste in food production
Інші назви: Перспектива переробки і використання овочевих відходів у виробництві харчових продуктів
Автори: Samilyk, M. M.
Bolgova, N. V.
Tsyrulyk, R. V.
Ryzhkova, T. M.
Самілик, М. M.
Болгова, Н. В.
Цирулик, Р. В.
Рижкова, Т. M.
Ключові слова: vegetable peels
food additives for functional purposes
drying
овочеві шкірки
харчові добавки функціонального призначення
сушіння
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Prospects for processing and use of root vegetable waste in food production [Electronic resource] / M. M. Samilyk, N. V. Bolgova, R.V.Tsyrulyk, T. M. Ryzhkova // Food Science and Technology, 2021. - №15. - Issue 4
Короткий огляд (реферат): The aim of this study is substantiation of expediency for processing waste products of root vegetables (Beta vulgaris, Daucus, Apium graveolens, Pastináca sátiva) into functional food additives. The structure of vegetable powders and their content of elements (in % on dry matter) has been analyzed in the article.
Опис: Метою даного дослідження є обґрунтування доцільності переробки відходів коренеплідних овочів (Beta vulgaris, Daucus, Apium graveolens, Pastináca sátiva) у харчові добавки функціонального призначення. В статті проаналізовано структуру овочевих порошків та вміст елементів у них (у % на суху речовину).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9633
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prospects for processing.pdf922,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.