Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9870
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСереда, Ольга Григорівна-
dc.contributor.authorНікітіна, Тетяна Андріївна-
dc.contributor.authorСереда, Ольга Григорьевна-
dc.contributor.authorНикитина, Татьяна Андреевна-
dc.contributor.authorSereda, Olha Grigorivna-
dc.contributor.authorNikitina, Tatiana Andrievna-
dc.date.accessioned2022-07-07T09:31:28Z-
dc.date.available2022-07-07T09:31:28Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСереда О. Г. Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі [Електронний ресурс] / О. Г. Середа, Т. А. Нікітіна // Modern engineering and innovative technologies. – 2021. – Issue 18, Part 3. – Р. 33-37.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9870-
dc.descriptionHe article substantiates the need for innovation in a tourist hotel; the contingent of consumers is investigated; the establishments of restaurant economy from gluten-free menus in Sumy are analyzed; the essence of innovation is revealed; the advantages of using the usual menu from the menu for people with celiac disease are given; and the impact of gluten-free products on the health of the sick person is described.uk_UA
dc.description.abstractУ статті обґрунтовано необхідність впровадження інновації при туристичному готелі; досліджено контингент споживачів; проаналізовані заклади ресторанного господарства з наявністю безглютенового меню в м. Суми; розкрито сутність інновації; наведені переваги меню для людей хворих на целіакію; охарактеризовано вплив продуктів безглютенового меню на здоров’я хворої людини. В статье обоснована необходимость внедрения инновации при туристической гостинице; исследован контингент потребителей; проанализированы заведения ресторанного хозяйства с наличием безглютенового меню в г. Сумы; раскрыта сущность инновации; приведены преимущества меню для людей больных целиакией; охарактеризовано влияние продуктов безглютенового меню на здоровье больного человека.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectтуристичний готельuk_UA
dc.subjectглютенuk_UA
dc.subjectцеліакіяuk_UA
dc.subjectтуристическая гостиницаuk_UA
dc.subjectглютенuk_UA
dc.subjectцелиакияuk_UA
dc.subjecttourist hoteluk_UA
dc.subjectglutenuk_UA
dc.subjectceliac diseaseuk_UA
dc.titleВпровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готеліuk_UA
dc.title.alternativeВведение инновационного меню для людей больных целиакией как способ повышения конкурентоспособности ресторанного заведения при туристической отелеuk_UA
dc.title.alternativeIntroduction of innovative menu for people with celiac disiase as a way to increase nhe competitiveness of the restauran in the turist hoteluk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf148,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.