Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9870
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Середа, Ольга Григорівна | - |
dc.contributor.author | Нікітіна, Тетяна Андріївна | - |
dc.contributor.author | Середа, Ольга Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Никитина, Татьяна Андреевна | - |
dc.contributor.author | Sereda, Olha Grigorivna | - |
dc.contributor.author | Nikitina, Tatiana Andrievna | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-07T09:31:28Z | - |
dc.date.available | 2022-07-07T09:31:28Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Середа О. Г. Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі [Електронний ресурс] / О. Г. Середа, Т. А. Нікітіна // Modern engineering and innovative technologies. – 2021. – Issue 18, Part 3. – Р. 33-37. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9870 | - |
dc.description | He article substantiates the need for innovation in a tourist hotel; the contingent of consumers is investigated; the establishments of restaurant economy from gluten-free menus in Sumy are analyzed; the essence of innovation is revealed; the advantages of using the usual menu from the menu for people with celiac disease are given; and the impact of gluten-free products on the health of the sick person is described. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті обґрунтовано необхідність впровадження інновації при туристичному готелі; досліджено контингент споживачів; проаналізовані заклади ресторанного господарства з наявністю безглютенового меню в м. Суми; розкрито сутність інновації; наведені переваги меню для людей хворих на целіакію; охарактеризовано вплив продуктів безглютенового меню на здоров’я хворої людини. В статье обоснована необходимость внедрения инновации при туристической гостинице; исследован контингент потребителей; проанализированы заведения ресторанного хозяйства с наличием безглютенового меню в г. Сумы; раскрыта сущность инновации; приведены преимущества меню для людей больных целиакией; охарактеризовано влияние продуктов безглютенового меню на здоровье больного человека. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | туристичний готель | uk_UA |
dc.subject | глютен | uk_UA |
dc.subject | целіакія | uk_UA |
dc.subject | туристическая гостиница | uk_UA |
dc.subject | глютен | uk_UA |
dc.subject | целиакия | uk_UA |
dc.subject | tourist hotel | uk_UA |
dc.subject | gluten | uk_UA |
dc.subject | celiac disease | uk_UA |
dc.title | Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі | uk_UA |
dc.title.alternative | Введение инновационного меню для людей больных целиакией как способ повышения конкурентоспособности ресторанного заведения при туристической отеле | uk_UA |
dc.title.alternative | Introduction of innovative menu for people with celiac disiase as a way to increase nhe competitiveness of the restauran in the turist hotel | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 148,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.