Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9956
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Samilyk, Maryna | - |
dc.contributor.author | Demidova, Evgenia | - |
dc.contributor.author | Bolgova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Kapitonenko, Anatoly | - |
dc.contributor.author | Cherniavska, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Самілик, Марина | - |
dc.contributor.author | Демидова, Євгенія | - |
dc.contributor.author | Болгова, Наталія | - |
dc.contributor.author | Капітоненко, Анатолій | - |
dc.contributor.author | Чернявська, Тетяна | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-20T10:05:25Z | - |
dc.date.available | 2022-07-20T10:05:25Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta products [Electronic resource] / М. Samilyk, E. Demidova, N. Bolgova [and athers] // EUREKA : Life Sciences. – 2022. – № 2. – P. 28-35. – Режим доступу : DOI: 10.21303/2504-5695.2022.002410. – Заголовок з екрану. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9956 | - |
dc.description | Метою статті є аналіз можливості виробництва макаронних виробів з додаванням похідних до переробки дикорослих ягід Sambucus nigra, Viburnum opulus, Hippophae rhamnoides L., які мають багатий нутрієнтний склад і є доступною сировиною. Розроблена в роботі технологія обробки ягід осмотичною дегідратацією дозволяє використовувати щадні режими сушіння, що сприяє максимальному збереженню їхньої біологічної цінності. | uk_UA |
dc.description.abstract | The purpose of the article is to analyze the possibility of producing pasta with the addition of derivatives from the processing of wild berries Sambucus nigra, Viburnum opulus, Hippophae rhamnoides L., which have a rich nutrient composition and are available raw materials. The technology, developed in the work for processing berries by osmotic dehydration, allows the use of gentle drying modes, which contributes to the maximum preservation of their biological value. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | pasta | uk_UA |
dc.subject | berry processing derivatives | uk_UA |
dc.subject | sensory evaluation | uk_UA |
dc.subject | макаронні вироби | uk_UA |
dc.subject | похідні переробки ягід | uk_UA |
dc.subject | сенсорна оцінка | uk_UA |
dc.title | Influence of adding wild berry powders on the quality of pasta products | uk_UA |
dc.title.alternative | Вплив додавання порошків із дикорослих ягод на якість макаронних виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Макарони.pdf | 587,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.