Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9956
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSamilyk, Maryna-
dc.contributor.authorDemidova, Evgenia-
dc.contributor.authorBolgova, Natalia-
dc.contributor.authorKapitonenko, Anatoly-
dc.contributor.authorCherniavska, Tetiana-
dc.contributor.authorСамілик, Марина-
dc.contributor.authorДемидова, Євгенія-
dc.contributor.authorБолгова, Наталія-
dc.contributor.authorКапітоненко, Анатолій-
dc.contributor.authorЧернявська, Тетяна-
dc.date.accessioned2022-07-20T10:05:25Z-
dc.date.available2022-07-20T10:05:25Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationInfluence of adding wild berry powders on the quality of pasta products [Electronic resource] / М. Samilyk, E. Demidova, N. Bolgova [and athers] // EUREKA : Life Sciences. – 2022. – № 2. – P. 28-35. – Режим доступу : DOI: 10.21303/2504-5695.2022.002410. – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9956-
dc.descriptionМетою статті є аналіз можливості виробництва макаронних виробів з додаванням похідних до переробки дикорослих ягід Sambucus nigra, Viburnum opulus, Hippophae rhamnoides L., які мають багатий нутрієнтний склад і є доступною сировиною. Розроблена в роботі технологія обробки ягід осмотичною дегідратацією дозволяє використовувати щадні режими сушіння, що сприяє максимальному збереженню їхньої біологічної цінності.uk_UA
dc.description.abstractThe purpose of the article is to analyze the possibility of producing pasta with the addition of derivatives from the processing of wild berries Sambucus nigra, Viburnum opulus, Hippophae rhamnoides L., which have a rich nutrient composition and are available raw materials. The technology, developed in the work for processing berries by osmotic dehydration, allows the use of gentle drying modes, which contributes to the maximum preservation of their biological value.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectpastauk_UA
dc.subjectberry processing derivativesuk_UA
dc.subjectsensory evaluationuk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectпохідні переробки ягідuk_UA
dc.subjectсенсорна оцінкаuk_UA
dc.titleInfluence of adding wild berry powders on the quality of pasta productsuk_UA
dc.title.alternativeВплив додавання порошків із дикорослих ягод на якість макаронних виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макарони.pdf587,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.