Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 71-77 зі 77.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз використання борошна кіноа сорту квартет в технології виробів макароннихБолгова, Н. В.; Тараненко, Н. В.; Bolgova, N.; Taranenko, N.
2023Розробка сирного продукту із рослинним білкомНазаренко, Ю. В.; Шмідт, Б. В.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Shmidt, B. V.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.
2023Розробка рецептурних композицій сирних паст з підвищеною біологічною цінністюНазаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Puryhin, I. O.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.
2023Аналіз технології виробництва твердого сиру з рослинними добавкамиБолгова, Н. В.; Ільченко, Н. О.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Bolgova, N.; Ilchenko, N.; Huba, S.; Sokolenko, V.
2022Удосконалення технології сиркових мас із використанням порошку калиниРижкова, Т. М.; Самілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Ryzhkova, T. M.; Samilyk, M. M.; Bolgova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.
2022Наукове обґрунтування використання насіння маку при виробництві сирків кисломолочнихПетрова, О. І.; Болгова, Н. В.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Доденко, А. В.; Petrova, O. I.; Bolhova, N. V.; Huba, S. O.; Sokolenko, V. V.; Dodenko, A. V.
2023Шляхи удосконалення системи безпечності на м’ясопереробному підприємствіБолгова, Н. В.; Шурубей, Д. С.; Соколенко, В. В.; Bolhova, N. V.; Shurubey, D. S.; Sokolenko, V. V.