00 DSpace/Manakin Repository

Відгодівельні та м’ясні якості свиней при застосуванні різних схем гібридизації

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Попсуй, В’ячеслав Васильович
dc.contributor.author Опара, Віктор Олексійович
dc.contributor.author Корж, Ольга Василівна
dc.contributor.author Мироненко, Олена Іванівна
dc.contributor.author Popsui, Viacheslav Vasylovych
dc.contributor.author Opara, Viktor Oleksiiovych
dc.contributor.author Korzh, Olha Vasylivna
dc.contributor.author Myronenko, Olena Ivanivna
dc.date.accessioned 2023-02-10T11:00:35Z
dc.date.available 2023-02-10T11:00:35Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Відгодівельні та м’ясні якості свиней при застосуванні різних схем гібридизації [Електронний ресурс] / В. В. Попсуй, В. О. Опара, О. В. Корж, О. І. Мироненко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський національний аграрний університет. – Суми : СНАУ, 2021. – Вип. 4 (47). – С. 138-143. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10386
dc.description The results of researches on establishment of the most effective variants of combinations of specialized lines of pigs for re ception of commodity hybrids in the conditions of a pig complex are highlighted. The best fattening and slaughter performance showed hybrid young in comparison with two pedigree crossbreeds. The best performance was found in fattening young, whose parents belonged to specialized terminal lines created on the basis of the Pietren breed. These animals had the best slaughter yield, carcass length, muscle eye area and ham weight. uk_UA
dc.description.abstract Висвітлено результати досліджень із встановлення найбільш ефективних варіантів поєднань спеціалізованих ліній свиней для одержання товарних гібридів в умовах свинокомплексу. Найкращі відгодівельні і забійні показники показав гібридний молодняк в порівнянні з двох порідними помісями. Найкращі показники встановлені у відгодівельного молодняку, батьки якого належали до спеціалізованих термінальних ліній, створених на основі породи п’єтрен. Ці тварини мали найкращі показники забійного виходу, довжини туші, площі м’язового вічка і маси окосту. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject порода uk_UA
dc.subject генотип uk_UA
dc.subject гібридизація uk_UA
dc.subject breed uk_UA
dc.subject genotype uk_UA
dc.subject hybridization uk_UA
dc.title Відгодівельні та м’ясні якості свиней при застосуванні різних схем гібридизації uk_UA
dc.title.alternative Fattening and meat qualities of pigs using different hybridization schemes uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу