dc.contributor.author |
Bozhko, Natalia Volodymyrivna |
|
dc.contributor.author |
Tischenko, Vasyl Ivanovich |
|
dc.contributor.author |
Божко, Наталія Володимирівна |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, Василь Іванович |
|
dc.date.accessioned |
2023-12-28T12:41:56Z |
|
dc.date.available |
2023-12-28T12:41:56Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Bozhko N. Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Tischenko // The scientific paradigm in the context of technological development and social change : Scientific monograph. – Riga : Publishing House «Baltija Publishing», 2023. – Part 2. – Pp. 1-25. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11268 |
|
dc.description |
Мета дослідження – теоретичне та експериментальне дослідження вмісту біофлавоноїдів (фенольних речовин) в екстрактах ягід та їх використання в системах біологічного походження для пригнічення окислювальних процесів під час зберігання. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The purpose of the study is a theoretical and experimental study of the content of bioflavonoids (phenolic substances) in berry extracts and their use in systems of biological origin to inhibit oxidative processes during storage. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Publishing House «Baltija Publishing» |
uk_UA |
dc.subject |
plant extracts |
uk_UA |
dc.subject |
polyphenols |
uk_UA |
dc.subject |
lipid oxidation |
uk_UA |
dc.subject |
рослинні екстракти |
uk_UA |
dc.subject |
поліфеноли |
uk_UA |
dc.subject |
окислення ліпідів |
uk_UA |
dc.title |
Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Вплив рослинних екстрактів, багатих поліфенолами, на окислення ліпідів у копчених ковбасах |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |