00 DSpace/Manakin Repository

Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Bozhko, Natalia Volodymyrivna
dc.contributor.author Tischenko, Vasyl Ivanovich
dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Тищенко, Василь Іванович
dc.date.accessioned 2023-12-28T12:41:56Z
dc.date.available 2023-12-28T12:41:56Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Bozhko N. Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Tischenko // The scientific paradigm in the context of technological development and social change : Scientific monograph. – Riga : Publishing House «Baltija Publishing», 2023. – Part 2. – Pp. 1-25. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11268
dc.description Мета дослідження – теоретичне та експериментальне дослідження вмісту біофлавоноїдів (фенольних речовин) в екстрактах ягід та їх використання в системах біологічного походження для пригнічення окислювальних процесів під час зберігання. uk_UA
dc.description.abstract The purpose of the study is a theoretical and experimental study of the content of bioflavonoids (phenolic substances) in berry extracts and their use in systems of biological origin to inhibit oxidative processes during storage. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Publishing House «Baltija Publishing» uk_UA
dc.subject plant extracts uk_UA
dc.subject polyphenols uk_UA
dc.subject lipid oxidation uk_UA
dc.subject рослинні екстракти uk_UA
dc.subject поліфеноли uk_UA
dc.subject окислення ліпідів uk_UA
dc.title Effect of plant extracts rich in polyphenols on lipid oxidation in smoked sausages uk_UA
dc.title.alternative Вплив рослинних екстрактів, багатих поліфенолами, на окислення ліпідів у копчених ковбасах uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу