00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення технології макаронних виробів із використанням рослинної сировини

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Деуленко, Анатолій Борисович
dc.contributor.author Deulenko, A. B.
dc.date.accessioned 2024-02-13T10:47:48Z
dc.date.available 2024-02-13T10:47:48Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11657
dc.description The qualification work of the student Deulenko A. B. on the topic: "Improving the technology of pasta products using vegetable raw materials" will allow to enrich pasta products with food fibers and vitamins and expand the range of pasta products. These products can be used as an independent dish or with the addition of such products as chicken, meat, mushrooms, etc. Such a product can be used for different categories of consumers both at home and in restaurants. The addition of amaranth flour to the technology of pasta products will significantly improve their structural and mechanical properties, as well as organoleptic quality indicators, while the price is quite affordable for all segments of the population. uk_UA
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота студента Деуленка А.Б. на тему: «Удосконалення технології макаронних виробів із використанням рослинної сировини» присвячена темі збагачення макаронних виробів харчовими волокнами і вітамінами та розширення асортименту макаронних виробів. Дані вироби можна застосовувати як самостійний страву або з додаванням таких продуктів як курка, м'ясо, гриби, тощо. Такий виріб може використовуватися для різної категорії споживачів, як в домашнішіх умовах, так і в закладах ресторанного господарства. Додавання амарантового борошна у технологію макаронних виробів значно поліпшить їх структурно-механічні властивості, а також органолептичні показники якості при цьому ціна залишиться досить доступною для всіх верств населення. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject макаронні вироби uk_UA
dc.subject рослинна сировина uk_UA
dc.subject амарантове борошно uk_UA
dc.subject pasta uk_UA
dc.subject vegetable raw materials uk_UA
dc.subject amaranth flour uk_UA
dc.title Удосконалення технології макаронних виробів із використанням рослинної сировини uk_UA
dc.title.alternative Improving the technology of pasta products using vegetable raw materials uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу