00 DSpace/Manakin Repository

Перегляд Харчових технологій по назві

Перегляд Харчових технологій по назві

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Сонько, Катерина Володимирівна; Сонько, Екатерина Владимировна; Sonko, Kateryna Vladimirovna (Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
    Використання харчових збагачувачів є перспективним і доцільним в отриманні збагачених йогуртів з високим вмістом біологічно активних речовин. Використання концентрату сироваткових білків є вельми актуально на тлі розробки ...
  • Сніжко, Марина; Снижко, Марина; Snigko, Maryna (Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
    Технології нових продуктів повинні бути націлені на зниження калорійності, збагачення вітамінами, мікро- та макроелементами, харчовими волокнами, недостатня кількість яких у добовому раціоні сучасної людини сприяє розвитку ...
  • Пшонкін, Едуард Олексійович; Пшонкин, Эдуард Алексеевич; Pshonkin, Eduard (Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
    Метою магістерської роботи є удосконалення технології і розробка рецептури йогурту на основі ретентату молочної сироватки. Целью работы является совершенствование технологии и разработка рецептуры йогурта на основе ретентат ...
  • Шостак, Артур; Шостак, Артур; Shostak, Artur (Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
    Метою магістерської роботи є розробка рецептури сардельок, обґрунтування кількості напівфабрикату у складі рецептури, розробка нової технології виробництва сардельок з використанням напівфабрикату «Перепілочка». При ...
  • Шлик, Анастасія; Шлык, Анастасия; Shlyk, Anastasia (Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
    Ми обрали м’ясний паштет з використанням пастернака замість селери, так як хімічний склад пастернака значно багатіший ніж селери і містить більшу кількість харчових волокон. Також він багатий вітамінами і макроелементами. ...
  • Нерощина, Альона Володимирівна; Neroshchyna, A. V. (СНАУ, 2025)
    Мета роботи - вивчення технології виробництва молочних продуктів та проектний розрахунок міні-цеху виробництва молочних продуктів. Об’єкт – технологія виробництва розсільних сирів. Предмет – технологічні розрахунки ...
  • Корнієнко, Карина Олегівна; Kornienko, Karina (СНАУ, 2025)
    У кваліфікаційній роботі розроблено проєкт міні-цеху, спеціалізованого на виробництві високоякісних кондитерських виробів – печива та пряників. У першому розділі розглянуто територіальне розміщення міні-цеху, оцінено ...
  • Бойко, Вікторія Сергіївна; Boiko, Viktoriia (СНАУ, 2025)
    У кваліфікаційній роботі розроблено проєкт міні-цеху з виробництва квасу, що включає розрахунок технологічного процесу, вибір обладнання, аналіз небезпечних чинників виробництва, обґрунтування економічної доцільності. ...
  • Ткаченко, Артем Віталійович; Tkachenko, Artem (СНАУ, 2025)
    У кваліфікаційній роботі розроблено проєкт міні-цеху з виробництва пива, з урахуванням сучасних вимог до якості продукції, безпечності, енергоефективності та економічної доцільності. У першому розділі обґрунтовано ...
  • Гайдар, М. А.; Haidar, M. A. (СНАУ, 2025)
    Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи містить 5 розділів. 58с., 7 рис., 15 табл., 28 джерел літератури. Виконано 4 креслення в форматі А1, які представлені в програмі PowerPoint: апаратурна-технологічної схеми, ...
  • Дорош, Ярослав Віталійович; Dorosh, Ya. V. (СНАУ, 2025)
    Мета роботи - вивчення технології виробництва борошняних кондитерських виробів, а саме печива вівсяного та мафінів збагачених порошками з похідних переробки дикорослих ягід та проектний розрахунок міні-цеху виробництва ...
  • Сорока, Дмитро Володимирович; Soroka, Dmitry Volodymyrovych (СНАУ, 2025)
    Метою кваліфікаційної роботи є вивчення технології виробництва консервної продукції на основі м‘яса птиці. В роботі детально розглянуті технологічні схеми виробництва виробів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних ...
  • Клімчук, Олена Василівна; Klimchuk, О. V. (СНАУ, 2025)
    Мета роботи - вивчення технології виробництва молочних продуктів та проектний розрахунок цеху виробництва кисломолочних продуктів в Роменському районі Сумської області. Об’єкт – технологія виробництва кисломолочних ...
  • Матвієвський, Данііл Володимирович; Matviievskyi, D. V. (СНАУ, 2025)
    Мета роботи - вивчення технології виробництва виробів із тіста, а саме заморожених тістових напівфабрикатів та проект цеху виробництва у місті Суми. Об’єкт – технологія виробництва заморожених тістових напівфабрикатів. ...
  • Шутко, Катерина Анатоліївна; Shutko, Kateryna Anatoliivna (СНАУ, 2025)
    У кваліфікаційній роботі розроблено проєкт міні-цеху з виробництва макаронних виробів, що включає розрахунок технологічного процесу, вибір обладнання, аналіз небезпечних чинників виробництва, обґрунтування економічної ...
  • Чариєв, Мансур; Charyyev, M. (СНАУ, 2025)
    Мета роботи - вивчення технології виробництва кисломолочних продуктів та проєктний розрахунок цеху виробництва кисломолочних продуктів. Об’єкт – технологія виробництва кисломолочних продуктів. Предмет – технологічні ...
  • Дворніченко, М. В.; Dvornichenko, M. V. (СНАУ, 2025)
    Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи містить 5 розділів. 97 с., 2 рис., 16 табл., 40 джерел літератури. Виконано 4 креслення в форматі А1, які представлені в програмі Power Point: апаратурна-технологічної схеми, ...
  • Ляшко, Олег Олександрович; Ляшко, Олег Александрович; Lyashko, Oleg Aleksandrovich (Сумський національний аграрний ун-т, 2018)
    Об'єкт дослідження - технологія м'ясо-рослинних паштетів з використанням броколі. При проведенні експериментальних робіт, як предмет досліджень використовували фаршеві системи, м'ясо-рослинні паштети з використанням броколі. ...
  • Пилипенко, Денис Анатолійович; Пилипенко, Денис Анатольевич; Pilipenko, Denis A. (Сумський національний аграрний ун-т, 2015)
    Молоко і молочні продукти займають важливе місце в харчуванні людей. Вони забезпечують організм оптимально збалансованими і легкозасвоюваними білками, жирами, вуглеводами і мінеральними речовинами. Відповідно до рекомендацій ...
  • Передрій, Олександр Олександрович; Передрий, Александр Александрович; Peredriy, Alexander (Сумський національний аграрний ун-т, 2015)
    Забезпечення населення протягом року високоякісними кисломолочними продуктами — важливе завдання молочної промисловості та торгівлі України. На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної ...