DSpace Repository

Удосконалення технології печива з начинками

Show simple item record

dc.contributor.author Ащаулова, Наталія Сергіївна
dc.contributor.author Aschaulova, Nataliya Sergiivna
dc.date.accessioned 2024-02-15T11:29:45Z
dc.date.available 2024-02-15T11:29:45Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Кошель uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11660
dc.description The purpose of the qualification work is to improve the technology of cookies with fillings. In the work, the technological and economic aspects of the production of cookies with fillings with grape powder are defined, an analysis of modern technologies of cookies with heat-stable fillings with grape powder is carried out. The content of the main recipe components in the composition of cookies was scientifically substantiated, the influence of technological factors on the properties of the model system of cookies was studied. The technological scheme of production and recipe composition of cookies has been developed. An analysis of the technology was carried out and dangerous factors were identified, a HACCP plan for the production of an innovative product was developed. The expected economic effect from the introduction of a new product is calculated. Structure and scope of qualification work. The qualification work consists of an introduction, five sections, conclusions, a list of used sources, and appendices. The materials of the work are laid out on the pages of the printed text, 71 pages, containing 18 tables, 10 figures. The list of used sources includes 44 items. uk_UA
dc.description.abstract Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології печива з начинками. В роботі визначено технологічні та економічні аспекти виробництва печива з начинками з порошком винограду, проведено аналіз сучасних технологій печива з термостабільними начинками з порошком винограду. Науково обґрунтовано вміст основних рецептурних компонентів у складі печива, вивчено вплив технологічних факторів на властивості модельної системи печива. Розроблено технологічну схему виробництва та рецептурний склад печива. Проведений аналіз технології та визначено небезпечні чинники, розроблено план НАССР для виробництва інноваційного продукту. Розраховано очікуваний економічний ефект від впровадження нового продукту. Структура й обсяг кваліфікаційної роботи. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, п’яти розділів, висновків, переліку використаних джерел, додатків. Матеріали роботи викладено на 71 сторінках друкованого тексту, містять 18 таблиць, 10 рисунків. Список використаних джерел включає 44 найменувань. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject печиво uk_UA
dc.subject начинки uk_UA
dc.subject порошок винограду uk_UA
dc.subject cookies uk_UA
dc.subject thermostable fillings uk_UA
dc.subject sea buckthorn powder uk_UA
dc.title Удосконалення технології печива з начинками uk_UA
dc.title.alternative Improvement of the technology of cookies with fillings uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account