DSpace Repository

Удосконалення технології заморожених напівфабрикатів для бургерів з використанням рослинної сировини

Show simple item record

dc.contributor.author Спицький, Віктор Володимирович
dc.contributor.author Spitsky, Viktor
dc.date.accessioned 2024-09-19T13:08:04Z
dc.date.available 2024-09-19T13:08:04Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12387
dc.description Improving the technology of frozen semi-finished products using vegetable raw materials will allow to expand the range of products of high biological value for different population groups, in particular for vegans. Such products made with the use of protein hydrolysates, rapeseed and coconut oils, structure-forming agents, flavoring additives can become an alternative to products using animal meat, as they do not contain cholesterol, have a high biological value and do not harm the environment in production process. The use of a wide range of plant raw materials in the production of frozen semi-finished products will allow designing the necessary composition of the product, enriching it with vitamins, minerals, fiber, and unsaturated fatty acids to meet the needs of the human body. uk_UA
dc.description.abstract Удосконалення технології заморожених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини дозволить розширити асортимент продукції високої біологічної цінності для різних груп населення, зокрема для веганів. Такі вироби, виготовлені з використанням білкових гідролізатів, рапсової та кокосової олій, структуроутворювачів, смако-ароматичних добавок можуть стати альтернативою продуктів з використанням тваринного м’яса, як такі, що не містять холестерину, мають високу білогічну цінність та не приносять шкоди навколишньому середовищу в процесі виробництва. Застосування широкого спектру рослинної сировини у виробництві заморожених напівфабрикатів дозволить спроектувати необхідний склад продукту, збагатити його вітамінами, мінеральними речовинами, клітковиною, ненасиченими жирними кислотами для забезпечення потреб людського організму. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher SNAU uk_UA
dc.subject веган uk_UA
dc.subject заморожений напівфабрикат uk_UA
dc.subject білковий ізолят uk_UA
dc.subject vegan uk_UA
dc.subject frozen semi-finished product uk_UA
dc.subject protein isolate uk_UA
dc.title Удосконалення технології заморожених напівфабрикатів для бургерів з використанням рослинної сировини uk_UA
dc.title.alternative Improvement of the technology of frozen semi-finished products for burgers using vegetable raw materials uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account