DSpace Repository

Удосконалення технології м’ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ПрАТ "Миронівська птахофабрика"

Show simple item record

dc.contributor.author Рева, Євгеній Іванович
dc.contributor.author Reva, E. I.
dc.date.accessioned 2024-09-26T11:57:22Z
dc.date.available 2024-09-26T11:57:22Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. Ю. Савченко-Перерва uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12467
dc.description The aim of the work is to improve the technology of chopped semi-finished products using lupine shell powder. The paper reviewed the literature on modern technology and the assortment of chopped semi-finished products, determined the prospects for the use of lupine shell powder. Features of production of lupine shell powder, its properties and nutritional value are considered. A recipe composition and technological scheme for the production of chopped semi-finished products using lupine shell powder was developed. Sensory analysis of organoleptic quality indicators of chopped semi-finished products using lupine shell powder was investigated. Quality indicators of chopped semi-finished products and changes in their properties during storage were determined. An analysis of the technology was carried out and dangerous factors were identified, a HACCP plan for the production of an innovative product was developed. The expected economic effect from the introduction of a new product is calculated. uk_UA
dc.description.abstract Метою роботи є удосконалення технології січених напівфабрикатів із використанням порошку оболонок люпину. В роботі проведено огляд літератури з сучасної технології та асортименту січених напівфабрикатів, визначено перспективи застосування порошку оболонок люпину. Розглянуто особливості виробництва порошку оболонок люпину, його властивості та харчова цінність. Було розроблено рецептурний склад та технологічну схему виробництва січених напівфабрикатів із використанням порошку оболонок люпину. Було досліджено сенсорний аналіз органолептичних показників якості січених напівфабрикатів із використанням порошку оболонок люпину. Визначено показники якості січених напівфабрикатів та зміну їх властивостей під час зберігання. Проведено аналіз технології та визначено небезпечні чинники, розроблено план НАССР для виробництва інноваційного продукту. Розраховано очікуваний економічний ефект від впровадження нового продукту. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject січені напівфабрикати uk_UA
dc.subject порошок оболонок люпину uk_UA
dc.subject пельмені uk_UA
dc.subject chopped semi-finished products uk_UA
dc.subject lupine shell powder uk_UA
dc.subject dumplings uk_UA
dc.title Удосконалення технології м’ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ПрАТ "Миронівська птахофабрика" uk_UA
dc.title.alternative Improvement of the technology of marinated meat semi-finished products in the conditions of PrJSC "Myronivska Poultry Farm" uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account