00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення технології здобних булочок із використанням порошку абрикосу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ворожко, Ігор Русланович
dc.contributor.author Vorozhko, Igor Ruslanovych
dc.date.accessioned 2024-12-19T10:50:36Z
dc.date.available 2024-12-19T10:50:36Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Кошель uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12854
dc.description The aim of the work is to improve the technology of butter buns using apricot powder. The paper reviewed the literature on modern technology and assortment of bakery products, determined the prospects of using apricot powder. Features of production of apricot powder, its properties and nutritional value are considered. Apricot powder is a product obtained by drying and grinding apricot fruits. It preserves most of the useful properties of fresh fruit and is widely used in the food industry. An analysis of the technology was carried out and dangerous factors were identified, a HACCP plan was developed for the production of an innovative product. The expected economic effect from the introduction of a new product is calculated. uk_UA
dc.description.abstract Метою роботи є удосконалення технології здобних булочок із використанням порошку абрикосу. В роботі проведено огляд літератури з сучасної технології та асортименту хлібобулочних виробів, визначено перспективи застосування порошку абрикосу. Розглянуто особливості виробництва порошку абрикосу, його властивості та харчова цінність. Порошок абрикосу — це продукт, отриманий шляхом висушування та подрібнення плодів абрикосу. Він зберігає більшість корисних властивостей свіжих фруктів і широко використовується в харчовій промисловості. Проведений аналіз технології та визначено небезпечні чинники, розроблено план НАССР для виробництва інноваційного продукту. Розраховано очікуваний економічний ефект від впровадження нового продукту. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject хлібобулочні вироби uk_UA
dc.subject порошок абрикосу uk_UA
dc.subject булочка здобна uk_UA
dc.subject bread and bakery products uk_UA
dc.subject apricot powder uk_UA
dc.subject butter bun uk_UA
dc.title Удосконалення технології здобних булочок із використанням порошку абрикосу uk_UA
dc.title.alternative Improving the technology of butter buns using apricot powder uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу