00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення технології холодних страв із риби з використанням порошку кунжуту

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кіяшко, Максим Вікторович
dc.contributor.author Kiyashko, Maksym Viktorovych
dc.date.accessioned 2024-12-20T07:53:56Z
dc.date.available 2024-12-20T07:53:56Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Кошель uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12855
dc.description The purpose of the qualification work is to improve the technology of cold fish dishes with the addition of sesame powder. The work identifies the technological and economic aspects of the production of cold fish dishes using sesame powder, analyzes modern technologies for cold fish dishes, namely fish roll with the addition of sesame powder. The content of the main recipe components in the composition of fish roll is scientifically substantiated, the influence of technological factors on the properties of the model system of fish roll is studied. A technological scheme of production and recipe composition of fish roll with the addition of sesame powder are developed. An analysis of the technology is carried out and hazardous factors are identified, a HACCP plan for the production of an innovative product is developed. The expected economic effect from the introduction of a new product is calculated. uk_UA
dc.description.abstract Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології холодних страв з риби з додаванням порошку кунжуту. В роботі визначено технологічні та економічні аспекти виробництва холодних страв з риби з використанням порошку кунжуту, проведено аналіз сучасних технологій холодних страв з риби, а саме рулету рибного з додаванням порошку кунжуту. Науково обґрунтовано вміст основних рецептурних компонентів у складі рулету рибного, вивчено вплив технологічних факторів на властивості модельної системи рулету рибного. Розроблено технологічну схему виробництва та рецептурний склад рулету рибного з додаванням порошку кунжуту. Проведений аналіз технології та визначено небезпечні чинники, розроблено план НАССР для виробництва інноваційного продукту. Розраховано очікуваний економічний ефект від впровадження нового продукту. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject холодні рибні страви uk_UA
dc.subject рулет рибний uk_UA
dc.subject порошок кунжуту uk_UA
dc.subject cold fish dishes uk_UA
dc.subject fish roll uk_UA
dc.subject sesame powder uk_UA
dc.title Удосконалення технології холодних страв із риби з використанням порошку кунжуту uk_UA
dc.title.alternative Improving the technology of cold fish dishes using sesame powder uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу