DSpace Repository

Удосконалення технології цукрового печива з використанням горіхових шротів

Show simple item record

dc.contributor.author Користов, Віталій Леонідович
dc.contributor.author Koristov, Vitaly Leonidovich
dc.date.accessioned 2024-12-20T08:17:35Z
dc.date.available 2024-12-20T08:17:35Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Кошель uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12857
dc.description The purpose of the qualification work is to improve the technology of sugar cookies using nut meals. The work identifies technological and economic aspects of the production of cookies using nut meals, analyzes modern technologies of sugar cookies using nut meals. The content of the main recipe components in the composition of cookies is scientifically substantiated, the influence of technological factors on the properties of the model cookie system is studied. A technological scheme of production and recipe composition of cookies are developed. An analysis of the technology is carried out and hazardous factors are identified, a HACCP plan for the production of an innovative product is developed. The expected economic effect from the introduction of a new product is calculated. uk_UA
dc.description.abstract Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології цукрового печива з використанням горіхових шротів. В роботі визначено технологічні та економічні аспекти виробництва печива з використанням горіхових шротів, проведено аналіз сучасних технологій цукрового печива з використанням горіхових шротів. Науково обґрунтовано вміст основних рецептурних компонентів у складі печива, вивчено вплив технологічних факторів на властивості модельної системи печива. Розроблено технологічну схему виробництва та рецептурний склад печива. Проведений аналіз технології та визначено небезпечні чинники, розроблено план НАССР для виробництва інноваційного продукту. Розраховано очікуваний економічний ефект від впровадження нового продукту. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject цукрове печиво uk_UA
dc.subject горіхові шроти uk_UA
dc.subject шрот волоського горіху uk_UA
dc.subject sugar cookies uk_UA
dc.subject nut meals uk_UA
dc.subject walnut meal uk_UA
dc.title Удосконалення технології цукрового печива з використанням горіхових шротів uk_UA
dc.title.alternative Improving sugar cookie technology using nut meal uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account