00 DSpace/Manakin Repository

Розширення асортименту млинців та проектування технологічного процесу у їдальні на 100 місць із розрахунком гарячого цеху

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Користов, В. Л.
dc.contributor.author Koristov, V. L.
dc.date.accessioned 2025-04-15T07:45:50Z
dc.date.available 2025-04-15T07:45:50Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. І. Маренкова uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13624
dc.description The purpose of the work is to expand the range of yeast pancakes with the addition of spelt flour to increase nutritional and biological value, as well as to ensure high organoleptic indicators and design a technological process in a canteen for 100 seats with the calculation of a hot shop. The work reviews the literature on the general characteristics of raw materials and the technological process of yeast pancakes, proposes the use of spelt flour in the technology of making pancakes, justifies the recipe composition and improves the technological scheme for the production of a new dish, namely pancakes with spelt flour, develops the design of the technological process in a dining room for 100 seats with the calculation of a hot shop. Issues of labor protection and safety in emergency situations are discussed, attention is paid to environmental aspects. Calculations of the main indicators of the project's economic efficiency are performed. uk_UA
dc.description.abstract Метою роботи є розширення асортименту дріжджових млинців з додаванням борошна із спельти для підвищення харчової та біологічної цінності, а також забезпечення високих органолептичних показників та проектування технологічного процесу у їдальні на 100 місць із розрахунком гарячого цеху. В роботі проведено огляд літератури з загальної характеристики сировини та технологічного процесу дріжджових млинців, запропоновано використання борошна із спельти у технології приготування млинців, проведено обґрунтування рецептурного складу та удосконалено технологічну схему виробництва нової страви, а саме млинців з борошном із спельти, розроблено проектування технологічного процесу у їдальні на 100 місць із розрахунком гарячого цеху. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам навколишнього середовища. Виконані розрахунки основних показників економічної ефективності проекту. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject сировина uk_UA
dc.subject технологія uk_UA
dc.subject проектування uk_UA
dc.subject raw materials uk_UA
dc.subject technology uk_UA
dc.subject design uk_UA
dc.title Розширення асортименту млинців та проектування технологічного процесу у їдальні на 100 місць із розрахунком гарячого цеху uk_UA
dc.title.alternative Expanding the range of pancakes and designing the technological process in a canteen for 100 seats with the calculation of a hot shop uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу