00 DSpace/Manakin Repository

Проект цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 7 туб за зміну

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сорока, Дмитро Володимирович
dc.contributor.author Soroka, Dmitry Volodymyrovych
dc.date.accessioned 2025-07-04T07:26:07Z
dc.date.available 2025-07-04T07:26:07Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14083
dc.description The purpose of the qualification work is to study the technology of production of canned products based on poultry meat. The work examines in detail the technological schemes for the production of products and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products, also selects equipment for the effective operation of the workshop, determines production areas and calculates the number of workers, analyzes energy consumption and control schemes for the technological process. uk_UA
dc.description.abstract Метою кваліфікаційної роботи є вивчення технології виробництва консервної продукції на основі м‘яса птиці. В роботі детально розглянуті технологічні схеми виробництва виробів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху, визначені виробничі площі та проведений розрахунок робітників, проаналізовано енерговитрати та схеми контролю за технологічним процесом. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject м'ясо uk_UA
dc.subject проектування uk_UA
dc.subject розробка технології uk_UA
dc.subject meat uk_UA
dc.subject design uk_UA
dc.subject technology development uk_UA
dc.title Проект цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 7 туб за зміну uk_UA
dc.title.alternative Project of a workshop for the production of canned meat with a capacity of 7 tubes per shift uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу