Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сорока, Дмитро Володимирович | |
dc.contributor.author | Soroka, Dmitry Volodymyrovych | |
dc.date.accessioned | 2025-07-04T07:26:07Z | |
dc.date.available | 2025-07-04T07:26:07Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенко | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14083 | |
dc.description | The purpose of the qualification work is to study the technology of production of canned products based on poultry meat. The work examines in detail the technological schemes for the production of products and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products, also selects equipment for the effective operation of the workshop, determines production areas and calculates the number of workers, analyzes energy consumption and control schemes for the technological process. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є вивчення технології виробництва консервної продукції на основі м‘яса птиці. В роботі детально розглянуті технологічні схеми виробництва виробів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції, також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху, визначені виробничі площі та проведений розрахунок робітників, проаналізовано енерговитрати та схеми контролю за технологічним процесом. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | СНАУ | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.subject | проектування | uk_UA |
dc.subject | розробка технології | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | design | uk_UA |
dc.subject | technology development | uk_UA |
dc.title | Проект цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 7 туб за зміну | uk_UA |
dc.title.alternative | Project of a workshop for the production of canned meat with a capacity of 7 tubes per shift | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |