DSpace Repository

Проект міні-цеху по виробництву крафтових кондитерських виробів

Show simple item record

dc.contributor.author Дорош, Ярослав Віталійович
dc.contributor.author Dorosh, Ya. V.
dc.date.accessioned 2025-07-04T07:43:29Z
dc.date.available 2025-07-04T07:43:29Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник С. О. Губа uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/14085
dc.description The purpose of the work is to study the technologies for the production of flour confectionery products, namely oat cookies enriched with powders derived from the processing of wild berries and a calculation project for a mini-shop for the production of cookies. The object is the technology of production of flour confectionery products. The subject is technological calculations of flour confectionery products, cookie recipes. In section I of the qualification work, a characteristic and justification of the choice of the location for the mini-workshop design were carried out. A feasibility study was conducted to select the range planned by the project and production methods were selected in the conditions of the enterprise's craft mini-confectionery shop. In section II of the qualification work, the following were performed: technological calculations, selection and calculation of main equipment and facilities, calculation of the areas of production and auxiliary premises. In section III, technological production schemes adapted to the enterprise being designed were developed. In section IV, issues of labor protection were worked out, and an analysis of hazardous production factors was carried out. In section V, the calculations of economic efficiency established the payback period of the project - 5 months. uk_UA
dc.description.abstract Мета роботи - вивчення технології виробництва борошняних кондитерських виробів, а саме печива вівсяного та мафінів збагачених порошками з похідних переробки дикорослих ягід та проектний розрахунок міні-цеху виробництва печива. Об’єкт – технологія виробництва борошняних кондитерських виробів. Предмет – технологічні розрахунки борошняних кондитерських виробів, рецептури печива. В розділі І кваліфікаційної роботи було проведено характеристику і обґрунтування вибору місця проектування міні-цеху. Проведено техніко економічне обґрунтування вибору асортименту який планується проектом та обрані способи виробництва в умовах крафтового міні-кондитерського цеху підприємства. У розділі ІІ кваліфікаційної роботи було виконано: технологічні розрахунки, підбір та розрахунок основного обладнання та устаткування, розрахунок площ виробничих, допоміжних приміщень. У розділі ІІІ було розроблено адаптовані під підприємство, що проектується технологічні схеми виробництва. У розділі ІV опрацьовані питання з охорони праці, проведений аналіз небезпечних чинників виробництва. У розділі V проведеними розрахунками економічної ефективності встановлено період окупності проекту – 5 місяців. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject проект uk_UA
dc.subject крафтове виробництво uk_UA
dc.subject борошняні кондитерські вироби uk_UA
dc.subject project uk_UA
dc.subject craft production uk_UA
dc.subject flour confectionery uk_UA
dc.title Проект міні-цеху по виробництву крафтових кондитерських виробів uk_UA
dc.title.alternative Project of a mini-workshop for the production of craft confectionery uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account