00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення технології рибних страв та проект кафе на 50 місць з розрахунком гарячого цеху

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кохана, Юлія Вікторівна
dc.contributor.author Кохана, Юлия Викторовна
dc.contributor.author Kohana, Julia Viktorivna
dc.date.accessioned 2016-05-13T11:00:13Z
dc.date.available 2016-05-13T11:00:13Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. І. Маренкова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3270
dc.description Purpose - The aim is to improve technology of fish dishes and project calculation department. uk_UK
dc.description.abstract Мета роботи - метою роботи є удосконалення технології рибних страв та проектний розрахунок цеху. Цель работы - целью работы является совершенствование технологии рыбных блюд и проектный расчет цеха. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject ресторанне господарство uk_UK
dc.subject фірмова страва uk_UK
dc.subject проектування підприємства uk_UK
dc.subject общественное питание uk_UK
dc.subject фирменное блюдо uk_UK
dc.subject проектирование предприятия uk_UK
dc.subject restaurant management uk_UK
dc.subject branded dish uk_UK
dc.subject enterprise design uk_UK
dc.title Удосконалення технології рибних страв та проект кафе на 50 місць з розрахунком гарячого цеху uk_UK
dc.title.alternative Усовершенствование технологии рыбных блюд и проект кафе на 50 мест с расчетом горячего цеха uk_UK
dc.title.alternative Improving the technology of fish dishes and draft cafe with 50 seats to the calculation of hot shop uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу