DSpace Repository

Розробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. Шостка

Show simple item record

dc.contributor.author Шалда, Іван Сергійович
dc.contributor.author Шалда, Иван Сергеевич
dc.contributor.author Shalda, I.
dc.date.accessioned 2016-05-17T07:21:19Z
dc.date.available 2016-05-17T07:21:19Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій; наук. керівник Н. В. Божко uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3290
dc.description The project analyzed the meat industry, describes the innovative technology of meat production detail the technological scheme of production and made a calculation of raw materials, auxiliary materials and finished products; chosen as equipment for effective work shops, by production area and the calculation of industrial workers, are measures on health, safety, fire prevention and environmental protection, calculated economic efficiency. uk_UK
dc.description.abstract В проекті проаналізовано стан м'ясної промисловості, описані інноваційні технології м'ясного виробництва, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок промислових робітників, наведені заходи з охорони праці, техніки безпеки , протипожежної профілактики та охорони навколишнього середовища,розраховано економічну ефективність виробництва. В проекте проанализировано состояние мясной промышленности, описаны инновационные технологии мясного производства, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет промышленных рабочих, приведенные мероприятия по охране труда, техники безопасности, противопожарной профилактики и охраны окружающей среды, рассчитано экономическую эффективность производства. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject м'ясо uk_UK
dc.subject ковбасні вироби uk_UK
dc.subject термічна обробка uk_UK
dc.subject мясо uk_UK
dc.subject колбасные изделия uk_UK
dc.subject термическая обработка uk_UK
dc.subject meat uk_UK
dc.subject sausages uk_UK
dc.subject heat treatment uk_UK
dc.title Розробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. Шостка uk_UK
dc.title.alternative Разработка цеха по производству колбас с использованием инновационных технологий в г. Шостка uk_UK
dc.title.alternative Development workshop for the production of sausages using innovative technologies in the city Shostka uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account