dc.contributor.author |
Шалда, Іван Сергійович |
|
dc.contributor.author |
Шалда, Иван Сергеевич |
|
dc.contributor.author |
Shalda, I. |
|
dc.date.accessioned |
2016-05-17T07:21:19Z |
|
dc.date.available |
2016-05-17T07:21:19Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій; наук. керівник Н. В. Божко |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3290 |
|
dc.description |
The project analyzed the meat industry, describes the innovative technology of meat production detail the technological scheme of production and made a calculation of raw materials, auxiliary materials and finished products; chosen as equipment for effective work shops, by production area and the calculation of industrial workers, are measures on health, safety, fire prevention and environmental protection, calculated economic efficiency. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
В проекті проаналізовано стан м'ясної промисловості, описані інноваційні технології м'ясного виробництва, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок промислових робітників, наведені заходи з охорони праці, техніки безпеки , протипожежної профілактики та охорони навколишнього середовища,розраховано економічну ефективність виробництва. В проекте проанализировано состояние мясной промышленности, описаны инновационные технологии мясного производства, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет промышленных рабочих, приведенные мероприятия по охране труда, техники безопасности, противопожарной профилактики и охраны окружающей среды, рассчитано экономическую эффективность производства. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
м'ясо |
uk_UK |
dc.subject |
ковбасні вироби |
uk_UK |
dc.subject |
термічна обробка |
uk_UK |
dc.subject |
мясо |
uk_UK |
dc.subject |
колбасные изделия |
uk_UK |
dc.subject |
термическая обработка |
uk_UK |
dc.subject |
meat |
uk_UK |
dc.subject |
sausages |
uk_UK |
dc.subject |
heat treatment |
uk_UK |
dc.title |
Розробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. Шостка |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Разработка цеха по производству колбас с использованием инновационных технологий в г. Шостка |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Development workshop for the production of sausages using innovative technologies in the city Shostka |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |