dc.contributor.author |
Лебедь, Марина Євгеніївна |
|
dc.contributor.author |
Лебедь, Марина Евгеньевна |
|
dc.contributor.author |
Lebed, Maryna Evgeniivna |
|
dc.date.accessioned |
2017-12-01T12:45:31Z |
|
dc.date.available |
2017-12-01T12:45:31Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. З. Шильман |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5092 |
|
dc.description |
Improving the technology of consumer products. Creation of a recipes of reduced calorie yeast dough biscuits for a healthy diet using cheese and potato mass, and a cafe-confectionery project of 75 places with a confectionery shop with a capacity of 5000 pieces per day. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
Удосконалення технології здобних виробів. Розробка рецептури булочки з дріжджового тіста зніженої калорійності для раціонального харчування з використанням сирно-картопляної маси та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добу.
Совершенствование технологии сдобных изделий. Разработка рецептуры булочки из дрожжевого теста изнеженной калорийности для рационального питания с использованием творожно-картофельной массы и проект кафе-кондитерской на 75 мест с кондитерским цехом мощностью 5000 изделий в сутки. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
здобні вироби |
uk_UK |
dc.subject |
тісто |
uk_UK |
dc.subject |
кафе |
uk_UK |
dc.subject |
сдобные изделия |
uk_UK |
dc.subject |
тесто |
uk_UK |
dc.subject |
кафе |
uk_UK |
dc.subject |
rich wares |
uk_UK |
dc.subject |
dough |
uk_UK |
dc.subject |
cafe |
uk_UK |
dc.title |
Удосконалення технології здобних виробів та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добу |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Усовершенствование технологии сдобных изделий и проект кафе-кондитерской на 75 мест с кондитерским цехом мощностью 5000 изделий в сутки |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Improvement of the technology of soft products and the project of a cafe-confectionery for 75 places with a confectionery shop with the capacity of 5000 products per day |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |