00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення технології здобних виробів та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лебедь, Марина Євгеніївна
dc.contributor.author Лебедь, Марина Евгеньевна
dc.contributor.author Lebed, Maryna Evgeniivna
dc.date.accessioned 2017-12-01T12:45:31Z
dc.date.available 2017-12-01T12:45:31Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. З. Шильман uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5092
dc.description Improving the technology of consumer products. Creation of a recipes of reduced calorie yeast dough biscuits for a healthy diet using cheese and potato mass, and a cafe-confectionery project of 75 places with a confectionery shop with a capacity of 5000 pieces per day. uk_UK
dc.description.abstract Удосконалення технології здобних виробів. Розробка рецептури булочки з дріжджового тіста зніженої калорійності для раціонального харчування з використанням сирно-картопляної маси та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добу. Совершенствование технологии сдобных изделий. Разработка рецептуры булочки из дрожжевого теста изнеженной калорийности для рационального питания с использованием творожно-картофельной массы и проект кафе-кондитерской на 75 мест с кондитерским цехом мощностью 5000 изделий в сутки. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject здобні вироби uk_UK
dc.subject тісто uk_UK
dc.subject кафе uk_UK
dc.subject сдобные изделия uk_UK
dc.subject тесто uk_UK
dc.subject кафе uk_UK
dc.subject rich wares uk_UK
dc.subject dough uk_UK
dc.subject cafe uk_UK
dc.title Удосконалення технології здобних виробів та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добу uk_UK
dc.title.alternative Усовершенствование технологии сдобных изделий и проект кафе-кондитерской на 75 мест с кондитерским цехом мощностью 5000 изделий в сутки uk_UK
dc.title.alternative Improvement of the technology of soft products and the project of a cafe-confectionery for 75 places with a confectionery shop with the capacity of 5000 products per day uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу