DSpace Repository

Технологія виробництва кисломолочних продуктів та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва кисломолочних продуктів"

Show simple item record

dc.contributor.author Гончарова, Валерія Вікторівна
dc.contributor.author Гончарова, Валерия Викторовна
dc.contributor.author Goncharova, Valeriy Viktorovna
dc.date.accessioned 2017-12-05T10:18:22Z
dc.date.available 2017-12-05T10:18:22Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченко uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5095
dc.description The purpose of the project is to study the technology of production of dairy products and technical re-equipment. The project analyzes the state of the dairy industry, describes innovative dairy technologies and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also, equipment for the effective operation of workshops has been selected, production areas have been determined, and industrial workers have been calculated. The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection. The economic efficiency of the reconstructed plant is calculated. uk_UK
dc.description.abstract Метою проекту є вивчення технології виробництва кисломолочних продуктів та технічне переоснащення. У проекті проаналізовано стан молочної промисловості, описані інноваційні технології молочного виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок промислових робітників. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність діяльності реконструйованого заводу.Целью проекта является изучение технологии производства кисломолочных продуктов и техническое переоснащение. В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, описаны инновационные технологии молочного производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет промышленных рабочих. Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды. Рассчитана экономическая эффективность деятельности реконструированного завода. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject молоко uk_UK
dc.subject технологія виготовлення uk_UK
dc.subject сир кисломолочний uk_UK
dc.subject молоко uk_UK
dc.subject технологии изготовления uk_UK
dc.subject творог uk_UK
dc.subject milk uk_UK
dc.subject manufacturing technology uk_UK
dc.subject acidic cleaning uk_UK
dc.title Технологія виробництва кисломолочних продуктів та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва кисломолочних продуктів" uk_UK
dc.title.alternative Технология производства кисломолочных продуктов и техническое переоснащение ОАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству кисломолочных продуктов " uk_UK
dc.title.alternative Technology of production of sour-milk products and technical re-equipment of PJSC "Pyryatynsky cheese factory" (shop for production of sour-milk products " uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account