00 DSpace/Manakin Repository

Технологія виробництва сирів твердих та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва сирів твердих)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Клименко, Наталія Юріївна
dc.contributor.author Клименко, Наталья Юрьевна
dc.contributor.author Klimenko, Natalia Yuriivna
dc.date.accessioned 2017-12-05T10:35:32Z
dc.date.available 2017-12-05T10:35:32Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченко uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5097
dc.description The purpose of the diploma project is to study the technology of production of hard cheeses and the project of technical re-equipment of the shop of hard cheeses. The project analyzes the state of the dairy industry, details the technological schemes of production and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas. The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection. The economic efficiency of the enterprise activity is calculated. uk_UK
dc.description.abstract Метою дипломного проекту є вивчення технології виробництва твердих сирів та проект технічного переоснащення цеху твердих сирів. В проекті проаналізовано стан молочної промисловості, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність діяльності підприємства. Целью дипломного проекта является изучение технологии производства твердых сыров и проект технического перевооружения цеха твердых сыров. В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади. Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды. Рассчитана экономическая эффективность деятельности предприятия. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject сир твердий uk_UK
dc.subject самопресування uk_UK
dc.subject друге нагрівання uk_UK
dc.subject сыр uk_UK
dc.subject самопрессование uk_UK
dc.subject второе нагревание uk_UK
dc.subject сheese is hard uk_UK
dc.subject self-pressing uk_UK
dc.subject second heating uk_UK
dc.title Технологія виробництва сирів твердих та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва сирів твердих) uk_UK
dc.title.alternative Технология производства сыров твердых и техническое переоснащение ОАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству сыров твердых) uk_UK
dc.title.alternative Technology of cheese production and technical re-equipment of PJSC "Pyryatynsky cheese factory" (cheese production shop) uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу