00 DSpace/Manakin Repository

Технологія виробництва масла вершкового та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва масла вершкового)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Машкова, Ганна Станіславівна
dc.contributor.author Машкова, Анна Станиславовна
dc.contributor.author Mashkova, Anna Stanislavovna
dc.date.accessioned 2017-12-05T10:42:34Z
dc.date.available 2017-12-05T10:42:34Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченко uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5099
dc.description The purpose of the diploma project is to study the technology of oil production and the project of technical re-equipment of the oil-workshop. The project analyzes the state of the dairy industry, details the technological schemes of production and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas. The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection. The economic efficiency of the enterprise activity is calculated. uk_UK
dc.description.abstract Метою дипломного проекту є вивчення технології виробництва масла та проект технічного переоснащення цеху з виробництва масла. В проекті проаналізовано стан молочної промисловості, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність діяльності підприємства. Целью дипломного проекта является изучение технологии производства масла и проект технического перевооружения цеха по производству масла. В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади. Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды. Рассчитана экономическая эффективность деятельности предприятия. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject молоко незбиране uk_UK
dc.subject вершки uk_UK
dc.subject технологія uk_UK
dc.subject молоко цельное uk_UK
dc.subject сливки uk_UK
dc.subject технология uk_UK
dc.subject milk whole uk_UK
dc.subject cream uk_UK
dc.subject technology uk_UK
dc.title Технологія виробництва масла вершкового та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва масла вершкового) uk_UK
dc.title.alternative Технология производства масла сливочного и техническое переоснащение ОАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству масла сливочного) uk_UK
dc.title.alternative The technology of cream butter production and technical re-equipment of the Pyryatynsky cheese factory (butter cream production plant) uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу