Короткий опис(реферат):
Метою проекту є вивчення технології виробництва плавлених сирів та проектний розрахунок цеху.
У проекті проаналізовано стан молочної промисловості, описані інноваційні технології виробництва плавлених сирів та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі.
Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища.
Розраховано економічну ефективність діяльності технічного переоснащення заводу. Целью проекта является изучение технологии производства плавленых сыров и проектный расчет цеха.
В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, описаны инновационные технологии производства плавленых сыров и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади.
Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды.
Рассчитана экономическая эффективность деятельности технического перевооружения завода.
Суть розробки, основні результати:
The purpose of the project is to study the technology of production of processed cheeses and design calculations of the workshop.
The project analyzes the state of the dairy industry, describes innovative technologies for the production of processed cheeses and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas.
The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection.
The economic efficiency of the technical re-equipment of the plant is calculated.