00 DSpace/Manakin Repository

Технологія виробництва напівкопчених ковбас та проект м’ясопереробного цеху в умовах м. Буринь

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Турецька, Ярослава Ігорівна
dc.contributor.author Турецкая, Ярослава Игоревна
dc.contributor.author Turetska, Yaroslava Igorivna
dc.date.accessioned 2017-12-05T11:11:22Z
dc.date.available 2017-12-05T11:11:22Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5103
dc.description In the diploma project, calculations of meat raw materials and finished products, premises, labor, technological equipment and energy costs were carried out. The technology of production of assortment of sausage wares is described. uk_UK
dc.description.abstract В дипломному проекті були проведені розрахунки м’ясної сировини та готової продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва асортименту ковбасних виробів. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и готовой продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства ассортимента колбасных изделий. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject технологія uk_UK
dc.subject ковбаса uk_UK
dc.subject м’ясо uk_UK
dc.subject технология uk_UK
dc.subject колбаса uk_UK
dc.subject мясо uk_UK
dc.subject technology uk_UK
dc.subject sausage uk_UK
dc.subject meat uk_UK
dc.title Технологія виробництва напівкопчених ковбас та проект м’ясопереробного цеху в умовах м. Буринь uk_UK
dc.title.alternative Технология производства полукопченых колбас и проект мясоперерабатывающего цеха в условиях г. Бурынь uk_UK
dc.title.alternative Technology of production of semi-smoked sausages and a project of meat processing workshop in the conditions of Burin uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу