dc.contributor.author |
Чекан, Маргарита Олегівна |
|
dc.contributor.author |
Чекан, Маргарита Олеговна |
|
dc.contributor.author |
Chekan, Margarita Olegivna |
|
dc.date.accessioned |
2017-12-05T11:49:15Z |
|
dc.date.available |
2017-12-05T11:49:15Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. А. Крижська |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5104 |
|
dc.description |
The project analyzes methods for refrigeration of meat and offal. Calculations are made for meat during refrigeration and storage. The raw materials, equipment, production space and energy costs are calculated. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
В проекті проаналізовані способи холодильної обробки м’яса та субпродуктів. Проведені розрахунки усушки м’яса при холодильній обробці та під час зберігання. Розраховано сировину, обладнання, виробничі площі та енергозатрати.
В проекте проанализированы способы холодильной обработки мяса и субпродуктов. Проведенные расчеты усушки мяса при холодильной обработке и при хранении. Рассчитано сырье, оборудование, производственные площади и энергозатраты. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
м’ясо |
uk_UK |
dc.subject |
заморожування |
uk_UK |
dc.subject |
зберігання |
uk_UK |
dc.subject |
мясо |
uk_UK |
dc.subject |
замораживание |
uk_UK |
dc.subject |
хранение |
uk_UK |
dc.subject |
meat |
uk_UK |
dc.subject |
frozen |
uk_UK |
dc.subject |
storage |
uk_UK |
dc.title |
Технологічні основи холодильної обробки м’яса та проект холодильного цеху в умовах м. Суми |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Технологические основы холодильной обработки мяса и проект холодильного цеха в условиях г. Сумы |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Technological bases of meat refrigeration and the project of a refrigeration shop in the conditions of Sumy |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |