00 DSpace/Manakin Repository

Технологічні основи холодильної обробки м’яса та проект холодильного цеху в умовах м. Суми

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Чекан, Маргарита Олегівна
dc.contributor.author Чекан, Маргарита Олеговна
dc.contributor.author Chekan, Margarita Olegivna
dc.date.accessioned 2017-12-05T11:49:15Z
dc.date.available 2017-12-05T11:49:15Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. А. Крижська uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5104
dc.description The project analyzes methods for refrigeration of meat and offal. Calculations are made for meat during refrigeration and storage. The raw materials, equipment, production space and energy costs are calculated. uk_UK
dc.description.abstract В проекті проаналізовані способи холодильної обробки м’яса та субпродуктів. Проведені розрахунки усушки м’яса при холодильній обробці та під час зберігання. Розраховано сировину, обладнання, виробничі площі та енергозатрати. В проекте проанализированы способы холодильной обработки мяса и субпродуктов. Проведенные расчеты усушки мяса при холодильной обработке и при хранении. Рассчитано сырье, оборудование, производственные площади и энергозатраты. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject м’ясо uk_UK
dc.subject заморожування uk_UK
dc.subject зберігання uk_UK
dc.subject мясо uk_UK
dc.subject замораживание uk_UK
dc.subject хранение uk_UK
dc.subject meat uk_UK
dc.subject frozen uk_UK
dc.subject storage uk_UK
dc.title Технологічні основи холодильної обробки м’яса та проект холодильного цеху в умовах м. Суми uk_UK
dc.title.alternative Технологические основы холодильной обработки мяса и проект холодильного цеха в условиях г. Сумы uk_UK
dc.title.alternative Technological bases of meat refrigeration and the project of a refrigeration shop in the conditions of Sumy uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу