Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Чекан, Маргарита Олегівна | |
dc.contributor.author | Чекан, Маргарита Олеговна | |
dc.contributor.author | Chekan, Margarita Olegivna | |
dc.date.accessioned | 2017-12-05T11:49:15Z | |
dc.date.available | 2017-12-05T11:49:15Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій; наук. керівник Т. А. Крижська | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5104 | |
dc.description | The project analyzes methods for refrigeration of meat and offal. Calculations are made for meat during refrigeration and storage. The raw materials, equipment, production space and energy costs are calculated. | uk_UK |
dc.description.abstract | В проекті проаналізовані способи холодильної обробки м’яса та субпродуктів. Проведені розрахунки усушки м’яса при холодильній обробці та під час зберігання. Розраховано сировину, обладнання, виробничі площі та енергозатрати. В проекте проанализированы способы холодильной обработки мяса и субпродуктов. Проведенные расчеты усушки мяса при холодильной обработке и при хранении. Рассчитано сырье, оборудование, производственные площади и энергозатраты. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | м’ясо | uk_UK |
dc.subject | заморожування | uk_UK |
dc.subject | зберігання | uk_UK |
dc.subject | мясо | uk_UK |
dc.subject | замораживание | uk_UK |
dc.subject | хранение | uk_UK |
dc.subject | meat | uk_UK |
dc.subject | frozen | uk_UK |
dc.subject | storage | uk_UK |
dc.title | Технологічні основи холодильної обробки м’яса та проект холодильного цеху в умовах м. Суми | uk_UK |
dc.title.alternative | Технологические основы холодильной обработки мяса и проект холодильного цеха в условиях г. Сумы | uk_UK |
dc.title.alternative | Technological bases of meat refrigeration and the project of a refrigeration shop in the conditions of Sumy | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |