dc.contributor.author |
Ляшко, Олег Олександрович |
|
dc.contributor.author |
Ляшко, Олег Александрович |
|
dc.contributor.author |
Lyashko, Oleg Aleksandrovich |
|
dc.date.accessioned |
2018-02-14T06:55:42Z |
|
dc.date.available |
2018-02-14T06:55:42Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньова |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5318 |
|
dc.description |
The object of the study is the technology of meat and vegetable pates using broccoli. In the course of experimental work, as a subject of research were used minced meat systems, meat and vegetable patties using broccoli. The results can be used for implementation in production. The new product has a lower cost than traditional meat pastes, but it is enriched with vitamins, minerals and fiber, so it can be realized by separate segments of the population with diseases. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
Об'єкт дослідження - технологія м'ясо-рослинних паштетів з використанням броколі. При проведенні експериментальних робіт, як предмет досліджень використовували фаршеві системи, м'ясо-рослинні паштети з використанням броколі. Отримані результати можна використовувати для впровадження у виробництво. Новий продукт має нижчу собівартість ніж традиційні м'ясні паштети , але він збагачений вітамінами , мінеральними речовинами та клітковиною,тому може реалізуватися окремим верствам населення з захворюваннями. Объект исследования - технология мясо-растительных паштетов с использованием брокколи. При проведении экспериментальных работ, как предмет исследований использовали фаршевые системы, мясорастительные паштеты с использованием брокколи. Полученные результаты можно использовать для внедрения в производство. Новый продукт имеет низкую себестоимость чем традиционные мясные паштеты. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
м’ясo-рoслинні паштeти |
uk_UK |
dc.subject |
вітаміни |
uk_UK |
dc.subject |
мінeральні рeчoвини |
uk_UK |
dc.subject |
мясо-растительные паштеты |
uk_UK |
dc.subject |
витамины |
uk_UK |
dc.subject |
минеральные вещества |
uk_UK |
dc.subject |
meat and vegetable paste |
uk_UK |
dc.subject |
vitamins |
uk_UK |
dc.subject |
minerals |
uk_UK |
dc.title |
Рoзрoбка рeцeптyри та технології м’яснoгo функціонального прoдyктy із використанням сирoвини рoслиннoгoпoxoджeння |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Разработка рецептуры и технологи мясного функціонального продукта с использованием сырья растительного происхождения |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Development of recipe and technology of meatfunctional productus in grawmaterial sofplant origin |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |