00 DSpace/Manakin Repository

Використання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шлик, Анастасія
dc.contributor.author Шлык, Анастасия
dc.contributor.author Shlyk, Anastasia
dc.date.accessioned 2018-02-19T12:57:58Z
dc.date.available 2018-02-19T12:57:58Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5372
dc.description We chose meat paste using parsnips instead of celery, since the chemical composition of parsnips is much more rich than celery and contains more food fibers. It is also rich in vitamins and macro elements. Thus, its introduction makes it possible to create a new product whose functional and technological properties are better than the analogue and give the new product the best organoleptic properties that affects demand among consumers. And also the economic efficiency of this product is pleasantly impressive. uk_UK
dc.description.abstract Ми обрали м’ясний паштет з використанням пастернака замість селери, так як хімічний склад пастернака значно багатіший ніж селери і містить більшу кількість харчових волокон. Також він багатий вітамінами і макроелементами. Таким чином його внесення дає можливість створити новий продукт, функціонально-технологічні властивості якого кращі за аналог і надають новому продукту кращих органолептичних властивостей, що впливає на попит серед споживачів. А також економічна ефективність даного продукту приємно вражає. Мы выбрали мясной паштет с использованием пастернака вместо сельдерея, так как химический состав пастернака значительно богаче чем сельдерея и содержит большее количество пищевых волокон. Также он богат витаминами и макроэлементами. Таким образом его внесения дает возможность создать новый продукт, функционально-технологические свойства которого лучше аналог и предоставляют новому продукту лучших органолептических свойств, влияющим на спрос среди потребителей. А также экономическая эффективность данного продукта приятно удивляет. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject технологія uk_UK
dc.subject комбіновані продукти uk_UK
dc.subject рослинна сировина uk_UK
dc.subject технология uk_UK
dc.subject комбинированые продукты uk_UK
dc.subject растительное сырье uk_UK
dc.subject technology uk_UK
dc.subject combined products uk_UK
dc.subject vegetable raw materials uk_UK
dc.title Використання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктів uk_UK
dc.title.alternative Использование растительного сырья в производстве комбинированных мясных продуктов uk_UK
dc.title.alternative Use of plant material in the production of combined meat products uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу