dc.contributor.author |
Старосельська, А. Л. |
|
dc.contributor.author |
Старосельская, А. Л. |
|
dc.contributor.author |
Staroselska, A. L. |
|
dc.date.accessioned |
2018-05-23T07:43:27Z |
|
dc.date.available |
2018-05-23T07:43:27Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.citation |
Старосельська А. Л. Органолептична й дегустаційна оцінка м'ясних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / А. Л. Старосельська // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 1 (40). – С. 78-81. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5732 |
|
dc.description |
The article presents the results of researches of meat products, using method of organoleptic analysis. Sensory evaluation semi-finished products were carried out to establish compliance with the organoleptic indicators of the quality requirements of the applicable documents. Determined such indicators: appearance, color, texture, taste,smell. Found that all samples of the studied products meet the standards. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
У статті представлені результати досліджень м'ясних напівфабрикатів січених методом органолептичної оцінки. Органолептичну оцінку напівфабрикатів проводили для встановлення відповідності органолептичних показників якості вимогам чинних нормативних документів. Визначали такі показники: зовнішній вигляд, колір, смак, запах, консистенцію за допомогою органів чуттів відповідно до ГОСТ 9959-91 та ДСТУ 4437:2205. Встановлено, що всі зразки досліджуваної продукції відповідають нормам, встановленим нормативно-технічною документацією. В статье представлены результаты исследований мясных полуфабрикатов рубленых методом органолептического анализа. Органолептическую оценку мясных полуфабрикатов осуществляли для установления соответствия органолептических показателей качества требованиям действующих нормативных документов. Определяли такие показатели: внешний вид, цвет, консистенцию, вкус, запах. Установили, что все образцы исследуемой продукции отвечают нормам. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
СНАУ |
uk_UK |
dc.subject |
органолептичне дослідження |
uk_UK |
dc.subject |
м'ясні напівфабрикати |
uk_UK |
dc.subject |
якість |
uk_UK |
dc.subject |
органолептическое исследование |
uk_UK |
dc.subject |
мясные полуфабрикаты |
uk_UK |
dc.subject |
качество |
uk_UK |
dc.subject |
organoleptic study |
uk_UK |
dc.subject |
meat products |
uk_UK |
dc.subject |
quality |
uk_UK |
dc.title |
Органолептична й дегустаційна оцінка м'ясних напівфабрикатів |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Органолептическая и дегустационная оценка мясных полуфабрикатов |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Tasting and organoleptic evaluation of meat products |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |