DSpace Repository

Органолептична й дегустаційна оцінка м'ясних напівфабрикатів

Show simple item record

dc.contributor.author Старосельська, А. Л.
dc.contributor.author Старосельская, А. Л.
dc.contributor.author Staroselska, A. L.
dc.date.accessioned 2018-05-23T07:43:27Z
dc.date.available 2018-05-23T07:43:27Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Старосельська А. Л. Органолептична й дегустаційна оцінка м'ясних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / А. Л. Старосельська // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 1 (40). – С. 78-81. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5732
dc.description The article presents the results of researches of meat products, using method of organoleptic analysis. Sensory evaluation semi-finished products were carried out to establish compliance with the organoleptic indicators of the quality requirements of the applicable documents. Determined such indicators: appearance, color, texture, taste,smell. Found that all samples of the studied products meet the standards. uk_UK
dc.description.abstract У статті представлені результати досліджень м'ясних напівфабрикатів січених методом органолептичної оцінки. Органолептичну оцінку напівфабрикатів проводили для встановлення відповідності органолептичних показників якості вимогам чинних нормативних документів. Визначали такі показники: зовнішній вигляд, колір, смак, запах, консистенцію за допомогою органів чуттів відповідно до ГОСТ 9959-91 та ДСТУ 4437:2205. Встановлено, що всі зразки досліджуваної продукції відповідають нормам, встановленим нормативно-технічною документацією. В статье представлены результаты исследований мясных полуфабрикатов рубленых методом органолептического анализа. Органолептическую оценку мясных полуфабрикатов осуществляли для установления соответствия органолептических показателей качества требованиям действующих нормативных документов. Определяли такие показатели: внешний вид, цвет, консистенцию, вкус, запах. Установили, что все образцы исследуемой продукции отвечают нормам. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher СНАУ uk_UK
dc.subject органолептичне дослідження uk_UK
dc.subject м'ясні напівфабрикати uk_UK
dc.subject якість uk_UK
dc.subject органолептическое исследование uk_UK
dc.subject мясные полуфабрикаты uk_UK
dc.subject качество uk_UK
dc.subject organoleptic study uk_UK
dc.subject meat products uk_UK
dc.subject quality uk_UK
dc.title Органолептична й дегустаційна оцінка м'ясних напівфабрикатів uk_UK
dc.title.alternative Органолептическая и дегустационная оценка мясных полуфабрикатов uk_UK
dc.title.alternative Tasting and organoleptic evaluation of meat products uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account